Spor Haber Girişi : 07 Şubat 2024 19:57

Başkan Sekmen'den taraftara müjdeli haber

Başkan Sekmen'den taraftara müjdeli haber
Onursal Başkan Mehmet Sekmen, takımın bu sezon Hakan Kutlu önderliğinde müthiş bir ahenk içinde mücadele ettiğini belirterek, transfer tahtasını yeni sezona açmış olarak gireceğini söyledi.

Trendyol 1. Lig kulüplerinden Erzurumspor Onursal Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, transfer tahtasını açacaklarını ancak, bunun yeni sezon öncesinde gerçekleşeceğini belirtti.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Mavi-beyazlı kulübe desteklerinin süreceğini belirterek, transfer tahtasının yeni sezon öncesinde açılacağının müjdesini verdi.

Yeni sezona iddialı bir Erzurumspor sözü

2014 yılında 31 Martta oturduğu Büyükşehir Belediyesi Başkanlık koltuğunda 3 Lig, 2. Lig ve 1. Lig’de iki kez olmak üzere dört kupayı havaya kaldıran onursal başkan olarak tarihe geçen Mehmet Sekmen, yeni sezona daha iddialı bir Erzurumspor sözü vererek, 2024-2025 sezonuna Mavi-beyazlı kulübün transfer tahtasının açılacağı ifade etti.

Bu sezon ahengi bozmayacağız

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurumspor’a her türlü anlamda desteklerinin olduğunu vurgulayarak, “Kulübe katkılarımız var. Önümüzdeki sezona Erzurumspor’un borcu kalmayacak. Transfer tahtasını açacağız. Bu yıl takımımız iyi. Yapısını bozmayacağız. Takım önümüzdeki sezon borç sorunu olmadan tahtası açılmış olarak yoluna devam edecek. Taraftarlarımıza buradan bu müjdeyi vermek istiyorum” dedi.

 

Nurullah Pala