Biri Dadaş Biri Gardaş ( Unutacağım )Albümleriyle >Tıkla izle

 

 Biri Dadaş Biri Gardaş ( Unutacağım )Albümleriyle

Sözü ve Müziği Ertuğrul Polat'a ait şarkıyı seslendiren sanatçılar Türkiyenin önemli değerlerinden Kemal aslan production YouTube hesabından yayına sundular,Kısa sürede binlerce kişiye ulaşan ikili dinleyenlerini mest ettiler.

Profesyönel duruş sergileyen sanatçılar,Müzik severlerden ve hemşehrilerinden büyük ilgi gördüklerini ifade ederek, Beğeni ve yorumlarını beklediklerini ifade ettiler.

 

 

YALÇIN AKBULUT KİMDİR
Yalçın AKBULUT: Erzurum Oltu Çayüstü köyü doğum'lu olan sanatçı

Almanya'nın Berlin kentinde başarılı müzik programları yaparak gurbetteki müzikseverlere kendisini kısa zamanda sevdiren fantezi müziğin güçlü yorumcusu Erzurumlu Yalçın Akbulut Fantazi müzik dalında bir çok ödülüyle çıkışını sürdürken Tv.yayınlarıylada sevenlerinin gönlüne fet etmeyi başardı. Akbulut, Sözü ve Müziği Ertuğrul Polat'a ait şarkıyı birlikte seslendirerek yine gönüllere taht kurmanın mutluluğunu yaşıyor.

 

 

ERTUĞRUL POLAT KİMDİR

1968 doğumlu Türk halk müziği sanatçısı ve besteci.

Gerçek Adı: Ertuğrul Polat
Doğum Yeri: Muş
Doğum Tarihi: 1968

Hakkında:
Profesyonel müzik kariyerine sözü ve müziği kendisine ait olan "Nereden Sevdim O Zalimi?" adlı şarkının Müslüm Gürses tarafından seslendirilmesiyle adım attı.
 İlk solo albümü olan "Gittiğin O Gün" 1998 yılında yayımlandı.
2013 yılında "Bekle Yarim" adlı albümü piyasaya çıktış ve onlarca ünlü sanatçı şarkılarına yer verdi.

Ertuğrul Polat'ın son albümünde yer alan toplam 13 eserin söz ve müzikleri:Mahsun Kırmızıgül, Tahir Paker, Ertuğrul Polat, Ferhat Kılıç, Uğur Karakuş, Seyfi Doğanay, Aşıak Yener ve Murat Kılıç imzası tasıyor. Albümde; "Gittiğin O Gün","Ayrılamam", "Ateşlere Atsınlar Beni", "Sen Gidersen", "Sen Bana Döneceksin", "Annem Annem", "Aşığım", "Varsam Seninle", "Sevdiğim", Vurmaz mıyım?", "Bundan Sonra", "Havar" ve "Mahkümun Duası" adlı eserler yer alıyor.