Spor Haber Girişi : 09 Şubat 2024 09:40

Dadaş başkentten, Ege'ye uçacak

Dadaş başkentten, Ege'ye uçacak

Teknik Patron Hakan Kutlu yönetiminde ligin ikinci yarısında mağlubiyet yüzü görmeyen Erzurumspor, başarılı çıkışını İzmir deplasmanında Altay karşısında da sürdürmek istiyor. Gençlerbirliği tesislerindeki hazırlıkları tamamlayan Dadaşlar, bu akşam İzmir’e uçacak.

Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor, Salı gününden beri kamp yaptığı Ankara’dan bu akşam ayrılarak, Uçakla İzmir’e uçacak. Mavi-beyazlı ekip futbol tabiri ile altı puanlık maçta yarın saat 19:00’da Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda Altay’a konuk olacak. Ligin ikinci yarısında Teknik Patron Hakan Kutlu idaresinde yenilgi yüzü görmeyen Mavi-beyazlılar, mutlak galibiyet parolasıyla bu akşam Ankara’dan İzmir’e uçacak.

Hedef mutlak galibiyet

18. haftada Bandırma ile deplasmanda 0-0 berabere kaldıktan sonra Ege temsilcileri Bodrumspor ve Manisa FK engelini aşan ve son olarak Şanlıurfaspor’u deviren Hakan Kutlu’nun öğrencileri, dört maçta 5 gol atıp, kalesinde hiç gol görmedi. Dört müsabakadan 10 puan çıkaran Mavi-beyazlılar, başarılı performansını Altay karşısında da devam ettirmek için sahaya çıkacak.

Estrela Adana maçına

Afrika Uluslar Kupası’nda ülkesi Angola Milli takımı ile Çeyrek Finale Kadar yükselme başarısı gösteren Estrela Valdmiro Lameira’nın gelişi rötar yaptı.  28 yaşındaki orta saha oyuncusu  büyük olasılıkla takımının 23. Haftadaki Adanaspor maçında sahada olacak.

Afrika Uluslar Kupası için Angola Milli takımında bulunan Estrela, ligin ikinci yarısında Bandırma, Bodrum, Manisa ve Şanlıurfa maçlarını kaçırmıştı.

 

Nurullah Pala

Etiketler : #erzurumspor