Spor Haber Girişi : 31 Ocak 2024 08:42

Dadaş Ege'de hayat buldu

Dadaş Ege'de hayat buldu
20. hafta maçaları Adanaspor Keçiören maçı ile başladı. Şanlıurfa-Bolu karşılaşmasıyla tamamlandı. Bolu beyi Dadaş’ın rakibini deplasmanda yıktı.

Önceki hafta evinde Bodrum engelini aşan Erzurumspor, bir başka Ege ekibi Manisa’da çok kritik bir galibiyete imza attı.

 

 

Trendyol 1. Ligde 20. Hafta maçları tamamlandı. Cuma günü Adanaspor-Keçiörengücü mücadelesiyle başlayan 20. Hafta karşılaşmaları Şanlıurfa-Bolu müsabakasıyla tamamlandı. Dadaşlar, Manisa’da John Mary ve Mikhail Rosheuvel’in golleriyle hayati bir üç puanı imza atarken, haftanın kapanış maçında Boluspor, Şanlurfaspor’u 1-0 yenerek üç puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Fileler 23 kez havalandı

Ligin 20. Haftasında fileler 23 kez havalandı. Dört ev sahibinin kazandığı haftada, üç takım deplasmanda güldü. İki maç ise 1-1’lik skorlarla tamamlandı.

Haftanın en farklı skorunu ise Bandırmaspor aldı. Bordo-beyazlılar, Giresunspor’u 6-0 mağlup etti.

Eyüp şoku çabuk atlattı

Geçen hafta Kocaeli deplasmanında mağlup olan Arda Turan yönetimindeki lider Eyüpspon, körfez yenilgisin kabuk unuttu. Eflatun-Sarılı takım, İstanbul derbisinde Tuzlaspor’u gole boğdu ve müsabakadan 4-0 galip ayrılarak, 38 puanla liderliğini devam ettirdi.

Göz-Göz’e  Çorum freni

Ligde aldığı seri galibiyetlerle ikinciliğe yerleşen Göztepe, Çorum deplasmanından 1-1’lik eşitlikle döndü. Ege temsilcisi beraberliğe rağmen 39 puan ve averajla ikinci sıradaki yerini korudu.

Körfez inadı

Kocaelisor, Eyüpspor galibiyetinin ardından hafta sonu da Altay’ı 2-0 yenerek puanını 39 yaptı ve gol averajı ile 3. Sırada yer aldı.

Keçiörengücü deplasmanda Adanaspor’u 2-1 yendi. Bodrumspor kendi evinde Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup etti. Ümraniyespor ile Sakaryaspor 1-1 berabere kaldı.

Toplu Sonuçlar:

Manisa FK-Erzurumspor: 0-2

Adanaspor-Keçiörengücü: 1-2

Eyüpspor-Tuzlaspor: 4-0

Altay-Kocaelispor: 0-2

Çorumspor-Göztepe: 1-1

Ümraniye-Sakarya: 1-1

Bodrumspor-Gençlerbirliği: 1-0

Bandırmaspor-Giresunspor: 6-0

Şanlıurfaspor-Boluspor: 0-1

Nurullah Pala

Etiketler : #erzurumspor