Spor Haber Girişi : 01 Şubat 2024 17:52

Dadaşın maçını Tokail yönetecek!

Dadaşın maçını Tokail yönetecek!

MHK Yapay Yapa Sistemiyle Erzurumspor-Şanlıurfaspor maçına İzmir Bölgesinden Fatih Tokail’i atadı. Yardımcı hakemler ise Ankara’dan geliyor. Fatih Tokail, 10 Aralık’ta Erzurumspor’un 4-1 yenildiği müsabakayı yönetmişti. Tokail’in 4 Şubat 2023’te düdük çaldığı mücadelede Dadaşlar, Tuzla’ya 2-1 kaybetmişti.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Yapay Zeka sistemiyle Trendyol 1. Lig’in 21. Haftası’nda 4 Şubat  Pazar günü saat 13.30’da Erzurumspor’un Astor Enerji Şanlıurfaspor maçına İzmir Bölgesinden Fatih Tokail’i atadı. Ankara Bölgesinden Yusuf Susuz ve Serdar Osman Akarsu yardımcılık yapacaklar. Mücadelenin 4. Hakemi ise Van bölgesinden Serkan Pınar olacak.

Tarih tekerrür etmesin

Fatih Tokail, 10 Aralık 2023 tarihinde Erzurumspor’un Çorum deplasmanında oynadığı maçta düdük çalmıştı. Dadaşlar, sahadan 4-1 mağlup ayrılmıştı. Tokail, Erzurumspor’un 4 Şubat 2023 tarihinde kendi sahasında oynadığı ve 2-1 kaybettiği Tuzla maçını da yönetmişti. Tokail’in yine bir 4 Şubat tarihinde Erzurumspor’un müsabakasını yönetecek olmasıyla ilgili olarak taraftarlar, “İnşallah bu kez tarih tekerrür etmez” dedi.

 

Şeyma TAHİR