Şehir Gündemi Haber Girişi : 31 Ocak 2024 16:54

Döşer son yolculuğuna gözyaşı ve dualarla uğurlandı

Döşer son yolculuğuna gözyaşı ve dualarla uğurlandı
Önceki gün vefat eden Taner Ofset Yönetim Kurulu Başkanı ve Erzurumspor’un eski kalecilerinden Murathan (Taner) Döşer, son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlık sebebiyle dün Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesinde ameliyat edilen  Murathan (Taner) Döşer, önceki gün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Uzun yıllar Erzurum’da matbaacılık yapan  Taner Ofset Yönetim Kurulu Başkanı ve Erzurumspor eski kalecilerinden Murathan Döşer, son yolculuğuna gözyaşları ve dualar eşliğinde uğurlandı.

Hayırsever bir Dadaştı

Futbol dünyası ve matbaacılık sektöründe  hayırseverliği ile tanınan Döşer’in cenazesi  Narmanlı Camiinde öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazın ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi. Cenaze namazına Matbaacılar ve Kırtasiyeciler Odası Başkanı Hikmet Karaca, Murathan Döşer ile birlikte  Erzurumspor’da top koşturan eski  takım arkadaşları, gazeteciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gözyaşları ve dualar eşliğinde ebedi istirahatgahına uğurlanan Murathan Döşer’in oğlu Taha Döşer de babasının tabutunu taşıdı.

 

 

Narmanlı Camii’nde dün ayrıca Halil Narmanlı ile Vahdettin Özel’in de cenaze namazları kılınarak, son yolculuklarını uğurlandı.

Biz de Pusula Gazetesi olarak merhum olan Döşer, Narmanlı ve Özel’e Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, eş-dost  ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

 

 

Nesrin DEMİR