Şehir Gündemi Haber Girişi : 11 Mart 2024 17:40

Emin adımlarla 2. Lige koşuyor

Emin adımlarla 2. Lige koşuyor
Erzurum Gençlik Spor Kulübü erkek voleybol takımı 2. Lige terfi müsabakalarında Palandöken Belediyespor’u 3-2 mağlup etti.

Erzurum’da voleybol derbisinde gülen taraf Gençlik Spor Kulübü oldu.  2. Lige Yükselme 1. Grup Terfi maçlarında mücadele eden, Gençlik Spor Kulübü ile Palandöken Belediyespor final maçında karşı karşıya geldi.

Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu’nda oynanan final maçı nefes kesti.

Baş Antrenör  Mehmet Kırık, yardımcıları, Abdullah Belik, Selami Uğurlu ve Samet Yıldız idaresindeki Gençlik Spor Kulübü, Erzurum derbisinde Palandöken Belediyespor’u 3-2 mağlup etti.

Tiebreak seti galibi belirledi

Nefes kesen derbi maçında galip takımı Tiebreak seti belirledi. 2-2 giden müsabakada Tiebreak setini kazanan Erzurum Gençlik Spor Kulübü bir üst tura yükselen takım oldu. Üs üste 3 galibiyet alarak adını bir üst tura yazdıran Baş antrenör Mehmet Kırık yönetimindeki voleybolcular büyük bir sevinç yaşadı.

Şimdi hedef gruplar

Baş Antrenör  Mehmet Kırık, yardımcıları, Abdullah Belik, Selami Uğurlu ve Samet Yıldız idaresindeki Gençlik Spor Kulübü, şimdi gözünü Ramazan ayından sonra oynanacak olan grup maçlarına odaklandı. Baş antrenör Mehmet Kırık, “Oyuncularımızı tebrik ediyorum. İnanıyorum ki, ‘Bizim çocuklar’ grup maçlarında da tarih yazacak. Bize destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bu arada Palandöken Belediye Spor Salonu’nda oynanan terfi maçları ilk grup müsabakalarına Gençlik Spor, Palandöken Belediyespor, Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü ve İspir katıldı.

 

Nurullah Pala