Şehir Gündemi Haber Girişi : 17 Mayıs 2024 14:31

Erzurum'da Mert Demir rüzgarı esti

Erzurum'da Mert Demir rüzgarı esti

Türk Telekom'un gençlik markası Selfy, 'Her Anın Sponsoru Selfy Kampüste' konseptiyle üniversitelere konuk oluyor. 16 Mayıs Perşembe günü başlayan festival maratonu Erzurum’da Mert Demir konseri ile start aldı. Demir, en sevilen parçalarını seslendirerek üniversiteli gençlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Erzurum’da Mert Demir rüzgarı esti. Türk Telekom'un gençlik markası Selfy, 'Her Anın Sponsoru Selfy Kampüste' konseptiyle ünlü popçu Mert Demir’i Erzurum’da gençlerle buluşturdu.  Gecede sevilen şarkılarını seslendiren Mert Demir, yağmur ve soğuğa aldırmadan alanı dolduran dinleyenlerine unutulmaz dakikalar yaşattı. “Acı Veriyor”, “Cehennemin Dibi”, “Ateşe Düştüm”, “Gözlerime Bak”, “Pusulam Rüzgar”, “Antidepresan” gibi hit parçalarını seslendiren ünlü müzisyen yaklaşık 2 saat boyunca hayranlarına müzik şöleni sundu.

Festivalde Mert Demir sahnesi öncesi DJ performanslarının yanı sıra, üniversite kulüpleri de performanslarını sergileme fırsatı buldular. Ayrıca sürpriz hediyeli yarışmalar, karaoke ve birbirinden heyecanlı aktivitelere yer verildi.

 

Nesrin DEMİR