Asayiş Haber Girişi : 31 Mayıs 2024 13:52

Erzurum Jandarması uyuşturucuya geçit vermedi

Erzurum Jandarması uyuşturucuya geçit vermedi
Erzurum merkezli 2 ilde düzenlenen operasyonda Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçunu örgütlü olarak işleyen 16 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Çıkarıldıkları mahkemede 9 şüpheli tutuklanırken, 7 şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti) suçunu örgütlü olarak işleyen 16 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. 9 şüpheli tutuklanırken, 7 şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yapılan operasyon sonucu; (500) gr. Esrar, (115) gr. Toz Esrar, (35) gr. Bonzai, (1) ad. Hassas Terazi, (6) ad. Uyuşturucu Madde Kullanma Aparatı, (1) ad. çakmak gazı, (21) kök Kenevir, (18) gr. Kenevir tohumu, (1) ad. 7.65 mm çapında Ruhsatsız Tabanca, (890) ad. çeşitli çaplarda fişek, (4) ad. Ruhsatsız Av Tüfeği, (1) ad. Kelebek Bıçak, (1) ad. Av Tüfeği Şarjörü, (15) ad. Cep Telefonu, (2) adet CD, (1) adet Flash Disk, (1) Tablet, (1) Laptop Bilgisayar ele geçirildi.

Erzurum İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması maksadıyla, ilgili mevzuatın verdiği görev, yetki ve sorumluluklar çerçevesinde uyuşturucu ile mücadelemize kararlılık ve azimle devam edilmektedir” denildi.

Nesrin DEMİR