Şehir Rehberi Haber Girişi : 29 Ocak 2024 15:42

Erzurum Muharip Gaziler Derneği'ne yeni bina

Erzurum Muharip Gaziler Derneği'ne yeni bina
Erzurum Muharip Gaziler Derneği’nin yeni binası hizmete açıldı.

Erzurum Muharip Gaziler Derneği’nin yeni binası hizmete açıldı. Dernek Başkanı Salih Mesci yaptığı konuşmada emeği geçen herkese teşekkür ederek yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu. Açılışa Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, İl Jandarma Komutanı Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, AK Parti MKYK Üyesi Fevzi Polat, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, gaziler ve çok sayıda kurum amiri katıldı.

Başkan Sekmen, “Allah yolunda öldürülenler için sakın ‘ölüler’ demeyin!... Onlar diridirler ama siz bunu bilemezsiniz” Şehitlerimiz ve gazilerimiz; bizim şeref levhalarımız ve iftihar payelerimizdir. Vatanımız için canlarını ortaya koyarak mücadele eden tüm kahramanlarımıza minnettarız” diye konuştu.

AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, “Türkiye Muharip Gaziler Derneği Erzurum Şubesinin yeni hizmet binasının açılışına katılım sağladık. Ülkemizin refahı ve huzuru için canlarını feda eden şehitlerimiz ve bu uğurda bedel ödeyen gazilerimiz, bizim şeref madalyamızdır. Vatanımız için canlarını ortaya koyarak mücadele eden tüm kahramanlarımıza minnettarız. Dernek binasının yapımında mihmandarlık eden Büyükşehir Belediye Başkanımız’ı ve ekibini yürekten kutluyorum” dedi.

Nesrin DEMİR