Şehir Rehberi Haber Girişi : 20 Ekim 2023 15:23

Erzurum'un kaza kavşağına ışık talebi!

Erzurum'un kaza kavşağına ışık talebi!
Erzurum Bilkent Lisesi Kavşağında meydana gelen birçok kazaya rağmen bölge hala ışıklandırılmadı.

Erzurum Bilkent Lisesi Kavşağında meydana gelen birçok kazaya rağmen bölge hala ışıklandırılmadı. Mahalle sakinleri ve okul yönetimi duydukları rahatsızlığı gazeteniz Pusula’ya anlattı.

Erzurum Bilkent Lisesi kavşağı gün geçmiyor ki yeni bir kazaya neden olmasın. Sürekli meydana gelen kazalar sonrası mahalle sakinleri ve okul yönetimi sorunlu bölgeye ışık sistemi talebinde bulunmuş fakat, buna rağmen bir aydınlatma yapılmamış. Kazaların önüne geçilmesi için bölgenin aydınlatılması talebinde bulunan vatandaşlar, yetkililerden yardım istedi.

Konuya ilişkin gazetemize konuşan vatandaşlar, “Burada sürekli kazalar oluyor. Bizlerde mahalle sakinleri olarak bu durumdan mustaribiz. Burası öğrenci yoğunluğunun olduğu bir yer ve sürekli kaza olması bizleri tedirgin ediyor.  Dolayısıyla bir ışıklandırma sistemi talep ettik fakat bu talebimiz karşılık bulmadı. En kısa zamanda konunun çözüme kavuşmasını istiyoruz. Bölgenin ışıklandırma sistemi ile aydınlatılması kazaların önüne geçecektir. Çocuklarımızın ve bu güzergâhı kullanan vatandaşlarımızın can güvenliği için yetkililerden konuya el atmalarını talep ediyoruz” diye konuştular.

Nesrin Demir/Pusula