Kültür & Sanat Haber Girişi : 07 Kasım 2023 15:46

Erzurumlu Sanatçı Hakim Doğan Yeni Eseriyle Yüreklere Dokundu! Tıkla İzle >>

Erzurumlu Sanatçı Hakim Doğan Yeni Eseriyle Yüreklere Dokundu! Tıkla İzle >>
Erzurumlu şarkıcı Hakim Doğan, yeni çıkardığı ''Bir gün olsun aramadın’ adlı şarkısı tüm dijital platformlarda yerini aldı. Yoğun ilgi gören sanatçının klibi de kısa sürede ilgi gördü.
Erzurumlu Sanatçı Hakim Doğan Yeni Eseriyle Yüreklere Dokundu! Tıkla İzle >>

Küçük yaşlardan itibaren TRT gençlik korosunda yetişmiş olan Erzurumlu sanatçı Hakim Doğan, çıkardığı son klibi ile yüreklere dokunmaya devam ediyor. 1990 yılında Erzurum’da dünyaya gelen sanatçının müzik ile tanışması henüz 10 yaşında iken babasının öğrettiği türküleri toplu mecralarda ve okulların özel günlerinde okuması ile başlıyor. Sanat hayatına küçük yaşlarda başlayan Hakim Doğan, ortaokuldaki müzik öğretmenin yeteneğini keşfetmesi üzerine start alıyor.

Başarılı sanatçı, Erzurum Gençlik Spor İl Müdürlüğünün"12-17 yaş" ses yarışmasında Doğu Anadolu birincilik ödülünü, Türkiye geneli olan Antalya Akdeniz Üniversitesinde düzenlenen ses yarışmasında ise "Çelik Pazarında Ufacık Taşlar "eserini okuyarak dereceye layık görülüyor. İbrahim Erkal'ın da dikkatini çekmesi üzerine musiki cemiyetinde ders alan Doğan, aynı zamanda halk eğitim merkezlerinde bağlama, nota, solfej, şan gibi eğitimlerini tamamlamış. 2010 yılında "Al Yüreğim Senin Olsun" adlı 12 eserden oluşan ilk albümünü yayınlayan sanatçı, 2012 yılından itibaren kendi söz ve müzik eserleriyle çalışmalarını sürdürmektedir.

Cavit Emre ŞEN/Pusula