Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin selametini ve milletin geleceğini her zaman ön planda tuttuklarını vurguladı. Erdoğan, yıl boyunca yaşanan tüm zorluklara rağmen AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak milletin başını yere eğdirmediklerini söyledi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gerçekleştirilen grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2025 yılı boyunca dünyanın birçok bölgesinde kriz, çatışma, savaş ve gerilimlerin yaşandığına dikkat çekti. Bu zorlu süreçte milletin kendilerine emanet ettiği sorumluluğu en iyi şekilde taşıdıklarını belirten Erdoğan, Türkiye’nin çıkarlarını her platformda kararlılıkla savunduklarını ifade etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya-Ukrayna savaşından Gazze’de yaşanan insanlık dramına, komşu ülkelere yönelik saldırılardan Sudan’daki insani krize kadar birçok başlıkta Türkiye’nin etkin bir duruş sergilediğini dile getirdi. Amerika ve Avrupa ile yürütülen ilişkilerden Türk dünyasıyla güçlenen iş birliğine, terörle mücadeleden son dönemde yaşanan sokak olaylarına kadar her alanda başarılı bir sınav verdiklerini belirtti.
Konuşmasında birlik ve kararlılık vurgusu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye'nin selametini, milletimizin geleceğini her zaman ön planda tuttuk. Yıl boyunca karşılaştığımız onca sınamaya ve sıkıntıya rağmen AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak milletimizin başını yere eğdirmedik. Her zaman Türkiye'nin ve Türk milletinin büyüklüğüne, şanına, saygınlığına ve itibarına uygun şekilde hareket ettik” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları, grup toplantısına katılan milletvekilleri tarafından uzun süre alkışlandı.

