Kategoriler

Kayıp polis memuru ölü bulundu

Haber Merkezi
1 dk Sesli Dinle 0
Kayıp polis memuru ölü bulundu

Kayıp olarak aranan Osmaniye Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru, beylik tabancasıyla intihar etmiş halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, bir süredir kayıp olan Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Murat Ş., Osmaniye’ye 10 kilometre uzaklıkta bulunan Cevdetiye beldesinde ölü olarak bulundu. Polis memuru Murat Ş.’nin bir süredir kayıp olduğu, eşinin yeni doğum yaptığından dolayı izinde olduğu öğrenildi. Polis memuru Murat Ş.’nin beylik tabancasıyla intihar ettiği belirtiliyor.

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesi nüfusuna kayıtlı Murat Ş.’nin cenazesi bugün ilçeye bağlı Alameşe Mahallesi’nde defnedilecek.

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş