Kategoriler

Sofuoğlu'ndan flaş karar!

Haber Merkezi
1 dk Sesli Dinle 0
Sofuoğlu'ndan flaş karar!

Dünya şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu, “Beşinci şampiyonluğum ile kariyerimi tamamladım. Benim için kariyer olayı bitti. Yarışmaya devam edeceğim ama amacım, İstiklal Marşı'nı dinletmek, Türk bayrağıyla tur atmak ve benden sonra gelecek sporculara kapı açmak” dedi.

Kariyerinin 5. SuperSport şampiyonluğunu ilan eden Kenan Sofuoğlu, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar ile The Marmara Pera’da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

“Rabbim, beşinci kez dünya şampiyonluğunu nasip etti”

Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, iyi bir sezon geçirdiğini belirterek, “Dün itibarıyla şampiyonluğa ulaştım. Esasında 2 hafta önce Fransa’da Türklerin çok olduğu bir yarışta şampiyonluğa ulaşmak istedim ama nasip olmadı. İspanya’da ilk 8’de bitirmek benim için yeterli olacaktı ama rabbim bana birici olarak şampiyonluğa ulaşmayı nasip etti. Ağabeylerimle yıllar önce motosiklet yarışlarında yer alırken hayalimiz, birimizin Dünya Supersport Şampiyonası’nda yarışmasıydı. Rabbim, beşinci kez dünya şampiyonluğunu nasip etti” dedi.

 

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş