Spor Haber Girişi : 08 Mart 2024 11:20

Hakan hoca ilk peşinde

Hakan hoca ilk peşinde
Erzurumspor kar yağışına rağmen yoğun tempoda Keçiörengücü’ne bileniyor. Teknik Patron Hakan Kutlu, futbolcularının beynini yıkıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, Mavi-beyazlı çatı altında ilk kez Başkent ekibini alt etmek istiyor.

Trendyol 1. Ligin 26. Haftası başkentte kritik bir 90 dakikaya sahne olacak. Mavi-beyazlılar, kar yağışı altında soğuk havaya rağmen hazırlıklarına devam ediyor. Erzurumspor’un hocası Hakan Kutlu, sezonun en kritik 90 dakikası öncesinde oyuncularının adeta beynini yıkıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, “Keçiören’i yenersek, çok yol kat etmiş oluruz” dedi.

İki takımın da 31 puanı bulunuyor

Pazar günkü zorlu randevu öncesinde ev sahibi Keçiörengücü ile Erzurumspor’un mücadelesi nefes kesecek. İki kulüpte de nefesler tutulurken,  Dadaşların temsilcisi ile Başkent ekibinin 31’er puanı bulunuyor. Maçtan galip ayrılan takım büyük bir yol kat etmiş olacak.

Hakan hoca ilk peşinde

Göreve geldiği günden beri takımına aldırdığı başarılı sonuçlarla taraftarların gönlünde taht kuran Teknik Patron Hakan Kutlu, Pazar günü bir ilki gerçekleştirmek için kafa yoracak. Erzurumspor’un başında çıktığı iki Keçiörengücü müsabakasını da kaybeden Hakan Hoca, Pazar günü Keçiörengücü karşısında galip gelerek, rakibinden rövanşı almak istiyor. Dadaşlar, geçtiğimiz sezon Rize’de oynadığı maçta Keçiörengücü’ne mağlup olmuştu. Bu sezon da ilk devrede Mavi-beyazlılar Başkent temsilcisine şansız bir şekilde kaybetti.

 

 

 

Nurullah Pala

Etiketler : #erzurumspor