• Dönerci Hacı Baba
Gündem Haber Girişi : 14 Mart 2023 20:45

Hüseyin Tanfer, aday adaylığı için başvurdu…

Hüseyin Tanfer, aday adaylığı için başvurdu…

Dönemin Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı, İş Adamı Hüseyin Tanfer, 14 Mayıs’ta yapılacak Milletvekilliği seçimleri için partisinden Erzurum Milletvekili aday adayı oldu.

 


Ailesi, sevenleri ve çok sayıda partili ile birlikte, partisinin il binasına gelerek aday adaylığı başvuru dosyasını Adalet ve Kalkınma Partisi Meclis Üyesi Mehmet Akarsu’ya teslim etti.
Uzun yıllardır AK Parti’de siyaset yapan Erzurum’un sevilen İş Adamı Hüseyin Tanfer, partisinin bugüne kadar kendisine verdiği görevleri başarıyla yerine getirerek hem parti içinde hem de Erzurumlu hemşerilerinin takdirini topladı. Milletvekilliği aday adaylığı başvurusu ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili aday adayı Hüseyin Tanfer, ‘ Sayın İl Başkanım, kıymetli dava arkadaşlarım, kıymetli hemşerilerim, bu kutlu yolda, hizmet yarışında bizleri yalnız bırakmadığınız için öncelikle her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğumuz süreçte, depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımızın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Dünyada benzeri olmayan bir acıyı milletçe idrak ediyor, yaraları hızla sarmanın telaşını yaşıyoruz. Bu zamanda ülkemiz adına yapılabilecek ne varsa tamamına talip olduğumuzu, taşın altına elimizi koyduğumuzu ifade etmek isterim. Kurulduğu günden bu yana gönül verdiğim, çalışmalarının her aşamasında ve tüm kararlarında yanında durduğum üyesi ve mensubu olmaktan her zaman onur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisi çatısı altında çıktığım Milletvekilliği Aday Adalığı sürecine de inşallah yine bu düstur ile bugün “Bismillah” diyoruz.
‘Bizim davamız memlekete hizmet davasıdır’
‘Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliğinde AK Parti, asırlar öncesinden başlamış kutlu bir yürüyüşün, kutlu bir davanın mirasını omuzlarında taşıyan; kimsesizlerin kimsesi, milli iradenin tezahürü bir partidir. 81 vilayetimizde inşa ettiğimiz eserlerle yatırımlarla değil, aynı zamanda milletimizle kurduğumuz gönül bağıyla insanlarımızın siyasete bakış açısını değiştirdik. Uzun yıllar sonra vatandaşlarımızın siyasetçiye, siyaset kurumuna olan güvenlerini sağladık. Hiçbir zaman popülizm bataklığına saplanmadık. Günü kurtarmak için ülkemizin geleceğini tehlikeye atacak politikalara tenezzül etmedik.  Bu parti ahdine, kavline, davasına sadık bir partidir. AK Parti’yi diğerlerinden ayıran temel özellik, milletin çıkarlarını, ülkenin menfaatlerini daima kendisinin üstünde tutmasıdır. Bizim davamız, senlik benlik davası değil, memlekete hizmet davasıdır. Bizim mücadelemiz Türkiye’yi aydınlık geleceğine, yepyeni ufuklara kavuşturma mücadelesidir; Allah’a hamdolsun! İnşallah, sizlerin desteği ve teşkilatımızın özverili çalışmaları ile 14 Mayıs’ta  rekor bir oyla hem Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar seçeceğiz hem de Dadaşlar Diyarı Erzurum’da milletvekili sayımızı arttıracağız. 
‘Gönül gönüle Türkiye Yüzyıl’ına yürüyoruz"
Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde, 21 yıl boyunca partimiz birçok önemli başarıya imza atmış, ülkemizin tarih sahnesinde yeniden bir aktör, oyun kurucu noktasına getirmiştir. Dış siyasette ülkemiz bu şekilde konumlanırken, Cumhurbaşkanımız gibi bizler de iç siyasette milletimizle iç içe, gönül gönüle olduk. AK davayı 21 yıldır İktidarda tutan işte bu samimiyettir. Asrın felaketini yaşadığımız bu süreçte artık ülkemiz ve medeniyetimizin ihyası için daha çok çalışmak, artık bir görev değil zarurettir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülünde yaralarımızı saracak yüreklerimizi ve coğrafyamızı yeniden inşa edeceğiz. Türkiye yüzyılı yolunda Erzurum’umuza ve ülkemize hizmet etme gayesiyle, AK Partimizden Erzurum Milletvekili aday adaylık başvurumu siz değerli dostlarımla paylaşıyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bu mücadelede elini taşın altına koyan tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Geniş bir istişare ile değerlendirmeleri yapacak olan Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümünün de Türkiye Yüzyılının en önemli seçiminde Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere partimizin tüm kurullarına kolaylıklar diliyorum.  Mazlumlara sırdaş olan, gariplere yoldaş olan, gücünü milletten alan Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği sözü tuttuğuna 22 yıldır hep beraber şahitlik ediyoruz. Dün olduğu gibi bu günde AK Parti saflarında ülkeye ve millete hizmet bayrağını taşıyan gençlerimizle bugün milletvekili, bakan, parti yöneticisi, bürokrat, sivil toplum temsilcisi, girişimci, üretici olarak hayatın farklı alanlarında yol yürümeyi, hizmet kervanımızı sürdürüyoruz, sürdürmeye devam edeceğiz. Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Adalet ve Kalkınma Partisi Kuruluşunda 2023’ü, 2053’ü, 2071’i hedef koymuş vizyonu ve siyasi çıtayı çok farklı bir noktaya çekmiştir. Bu vizyon, siyasi öngörü ve iktidarda ortaya koyduğu performans ile Rabbimiz ’in yardımı ve milletimizin iradesi ile girdiği her seçimde zaferle ayrılmıştır. Artık yeni hedefimiz “Türkiye yüzyılını “hep birlikte inşa etmektir. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.’