• Dönerci Hacı Baba
Gündem Haber Girişi : 24 Nisan 2023 18:24

KAYA YÜZ GÜLDÜRÜYOR, UMUT SAÇMAYI SÜRDÜRÜYOR

KAYA YÜZ GÜLDÜRÜYOR, UMUT SAÇMAYI SÜRDÜRÜYOR

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zekai Kaya, dur durak nedir bilmeden koşturuyor. Dün Çat, Olur ve Şenkaya, bugün de Pazaryolu ve İspir ilçelerinde vatandaşla buluşan, dert dinleyen, bir dokunup bin ah işiten Zekai Kaya, gülmeyi unutan insanlara umut saçmayı sürdürüyor.

 


Seçim gezilerini ara vermeden devam ettiren, sabahın erken saatlerinde programa aldıkları ilçelere doğru yola çıkan ve gecenin ilerleyen saatlerinde Erzurum’a geri dönenin Zekai Kaya, vatandaşın İYİ Parti’ye duyduğu teveccüh ve ilginin giderek arttığını görüyor olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Bir tarım ve hayvancılık bölgesi olan yörede köylünün, çiftçinin ve ilçe esnafının sıkıntıda olduğunu, girdi fiyatlarının çok yükselmesinin tarlasında, çiftinde çubuğunda çalışan üreticiyi, köylüyü çaresizliğe ittiğini belirten ve sorunlar yumağı içinde debelenen insanlara İYİ Parti’nin politikalarını anlattığını, Genel Başkan Meral Akşener’in kararlı politikaları ile ilgili bilgiler aktardığını vurgulayan Zekai Kaya, bir dip dalganın geliyor olduğunu vatandaşla temas ettiğinde rahatlıkla gördüğünü kaydetti.
“Erzurum’a, ülkeye, millete sahip çıkacak, yoksulluğu, işsizliği bir daha dirilmemek üzere yok edeceğiz dediğimde insanların yüzünde güller açtığını görüyorum. Bu da insanımızın ne kadar çaresiz ve ne kadar zorda olduğunu, dolayısıyla bir çıkış yolu aradığını bize gösteriyor” diyen Zekai Kaya, çalışmaların 14 Mayıs gününe kadar aralıksız süreceğini sözlerine ekledi.