Spor Haber Girişi : 03 Nisan 2024 14:48

Milli ara Dadaş'a yaradı

Milli ara Dadaş'a yaradı
Milli ara dönüşü yarın akşam Kazım Karabekir’de Giresunspor’u konuk edecek olan Erzurumspor, bugün kulüpte kampa giriyor. Batuhan Artarslan dışındaki tüm futbolcuların hazır olması forma savaşını kızıştırdı.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, yarın akşam oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Milli aranın ardından 28. Haftada Bitexen Giresunspor ile yarın akşam saat 20:30’da karşı karşıya gelecek olan Dadaşlar, Karadeniz temsilcisini eli boş göndermek istiyor. Teknik Patron Hakan Kutlu ile yardımcıları nezaretinde bugün yapacağı antrenmanın ardından kulüp binasında kampa girecek olan Mavi-beyazlılar, karşılaşmadan üç puanla ayrılarak Play-Off hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Ligde topladığı 37 puanla 10. sırada yer alan Erzurumspor’da Batuhan Artarslan dışında tüm futbolcular takımda yer alarak antrenmanlarda forma savaşı veriyor. Dadaşların temsilcisinde forma kapma yarışı devam ediyor.

Yarın akşam Kazımkarabekir Stadı’nda saat 20:30’da yapılacak olan Erzurumspor-Giresunspor maçını Oğuzhan Uğurlu yönetecek.

Muhammet Tarhan