Şehir Gündemi Haber Girişi : 06 Haziran 2024 15:27

Şehir sustu o konuştu! Ilıcalı'ya Cimilli desteği

Şehir sustu o konuştu! Ilıcalı'ya Cimilli desteği
Erzurumspor’un efsane kulüp başkanlarından İş İnsanı Hamza Cimilli, hemşehrisi Acun Ilıcalı’ya destek çıktı. Başkan adaylarından Aziz Yıldırım’ın Ilıcalı’ya yönelttiği suçlamalara tepki gösteren Cimilli, tüm şehirden aynı duyarlılığı göstermesini istedi.

Erzurumspor’un unutulmaz kulüp başkanlarından biri olan İş İnsanı Hamza Cimilli, Fenerbahçe Başkan adaylarından Aziz Yıldırım’ın Acun Ilıcalı hakkındaki suçlamalarına sert tepki gösterdi. Azizi Yıldırım’a sert eleştirilerde bulunan Cimilli, Acun Ilıcalı hakkındaki suçlamalarına sessiz kalan Erzurumluları da eleştirdi.

 

 

Biz ne zaman değerlerimize sahip çıkacağız!

Acun Ilıcalı’nın her zaman kalbinin Erzurum için attığını hatırlatan Hamza Cimilli, Dadaş iş insanının Ali Koç’un listesinde olmasının gurur verici bir gelişme olduğunu söyledi.

Mavi-beyazlı kulübün efsane başkanı, “Erzurumspor’umuza yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen Acun Ilıcalı, şehrimize iki adet fabrika açtı. Önümüzdeki günlerde gelecek olan Çinliler’e yatırımları şehrimize kaydıran, Acun  Ilıcalı’ya yapılan suçlamalar karşısında Erzurum olarak niçin sessiz kalıyoruz?  Bu şehirden neden ses yok. Biz ne zaman kendi değerlerimize sahip çıkacağız?” dedi.

 

Hangi yüzle kapısını çalacağız?

Cimilli, “Acun kardeşimiz Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu olunca, hangi yüzle yardım isteyeceğiz. Bu şehrin siyasileri, sivil toplum örgütleri, Acun Beyi silah kaçakçısı, uyuşturucu taciri, Fetöcü, pasaport satıcısı ilan eden Aziz Yıldırım adlı şahsı neden protesto etmezler. Yazıklar olsun” şeklinde konuştu.

Nurullah PALA-Muhammet TARHAN/PUSULA Gazetesi