Spor Haber Girişi : 07 Şubat 2024 08:46

Son İki Gün!

Son İki Gün!
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından sene başında yayımlanan 2023-2024 transfer ve tescil takvimi sonrasında ara transfer dönemi tarihi, Buna göre; 11 Ocak 2024'te başlayan ara transfer dönemi 9 Şubat 2024 Cuma günü 2024'te sona erecek.

Taraftarlar umutla transfer tahtasının açılmasını bekliyor ama, henüz müjdeli bir haber gelmemesi taraftarlarda endişeye sebep oluyor.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, Altay maçına Ankara’da bileniyor. Ligin ikinci yarısının ilk dört haftasında 10 puan toplayan Dadaşlar’a onursal başkan Mehmet Sekmen jest yaptı. Dün kulüp tesislerinde futbolcular ve teknik heyetle sohbet ederek, Şanlıurfa galibiyetinden dolayı kendilerini tebrik etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ardından takımını Ankara’ya uğurladı. Sekmen, Sekmen, Takımın Altay maçına daha iyi bir ortamda hazırlanması için teknik heyet ve futbolcuları başkente uğurladı.

Gençlerbirliği tesislerinde antrenman

Teknik Patron Hakan Kutlu nezaretinde Altay maçına başkentte bilenecek olan Erzurumspor’a Gençlerbirliği kapılarını açtı. Mavi-beyazlı ekip, ilk antrenmanını Kırmızı-siyahlı kulübün tesislerinde yaptı.

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, Destekleri için Onursal Başkan Mehmet Sekmen’e ve tesislerini kendilerine açan Gençlerbirliği Kulübüne teşekkür etti.

Takımı Ankara’ya uğurlamaya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı da katıldı.