Spor Haber Girişi : 04 Haziran 2024 13:40

Yeni sezonu iple çekiyor

Yeni sezonu iple çekiyor
Yaklaşık 1 yıldır sakatlığı nedeniyle formasından uzak olan Sol bek Cengizhan Bayrak, yaz tatiline gitmedi. Genç futbolcu, yoğun tempoda antrenman yapıyor.

2022-2023 sezonunda 26 Mart’ta Bodrumspor deplasmanında talihsiz bir sakatlık geçiren ve bir yıla yakın süreyle formasından uzak olan başarılı sol bek Cengizhan Bayrak, tam 350 gün sonra resmi maçta sahaya çıkarak, 2-0 Erzurumspor’un üstünlüğü ile biten Keçiörengücü karşılaşmasında 90+6’da oyuna girmişti. Ligin son haftasında Eyüpspor karşısında ilk onbirde sahaya çıkan genç futbolcu, eski formunu yakalamak için çalışıyor.

Kocaoğlu’na ameliyat olmuştu

 Başarılı sol bek Cengizhan Bayrak’ın,  26 Mart 2023 tarihinde ligin 28. Haftasında  Bodrumspor’la  oynanan müsabakada sol diz ön çapraz bağı kopmuştu.  Genç yıldız, 10 Nisan Pazartesi günü Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde Prof. Dr. Barış Kocaoğlu tarafından ameliyat edilmişti.

Kutlu süreci yakından takip etti

Teknik Patron Hakan Kutlu, sakatlık süreci ve terapi döneminde Cengizhan Bayrak ile yakından ilgilenirken, futbolcusunu yakından takip etmişti. Genç sol bek, yeni sezonda ilk onbirde forma giymek ve eski formunu yakalamak için yoğun tempoda bireysel antrenmanlar yapıyor.

Nurullah PALA /PUSULA Gazetesi

 

HABER MERKEZİ