Gündem Haber Girişi : 18 Eylül 2018 16:06

Bakan Soylu: ‘Terör örgütü için bu kış çok sert geçecek’

Bakan Soylu: ‘Terör örgütü için bu kış çok sert geçecek’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “İçerde artık PKK son nefesine gelmiştir. Arananların renkli listesinde olanları elimize aldık teker teker üstlerini çiziyoruz. Çankırı’dan söylüyorum terör örgütü için bu kış çok sert geçecek” dedi.

31. Ahilik Haftası ve Yaran Kültürü Kutlamalarına katılmak üzere karayoluyla Çankırı’ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu önemli açıklamalarda bulundu. Eğitimle ilgili konuşan Bakan Soylu, “Dün bu saatlerde Hakkari Çukurca’daydım. Okulların açılışı nedeniyle oradaydım. Orada da söyledim burada da söylüyorum. Biz büyük bir medeniyetin evlatlarıyız. Biz büyük bir tarihin çocuklarıyız. Biz güçlü bir devletin güçlü bir milletin mensuplarıyız. Dün okullar açıldı. Ülkemin her tarafında öğretmenler var. Sadece 1 milyon 200 bin çocuğumuz eğitim öğretime adım attı tek bir eksiklik yok. Çukurca’da sınıflar 20-21 kişilik. Öğretmenlerimiz orada görev yapıyorlar. Çukurca’nın yollarına harcanacak para artık PKK’ya gitmiyor, oradaki vatandaşa hizmete gidiyor” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.