• koç son
  • Şenyurt inşaat
Şehir GündemiHaber Girişi : 03 Temmuz 2025 15:31

Başhekim Tör: Yaralı yolcunun hayati tehlikesi devam ediyor

Başhekim Tör: Yaralı yolcunun hayati tehlikesi devam ediyor

Erzurum Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Hakkı Tör, uçak kazasında yaralanan 51 yaşındaki kadın yolcunun hayati tehlikesinin sürdüğünü açıkladı. Hasta acil olarak ameliyata alındı.

Erzurum-Rize arasında düşen uçağın yolcusu olan 51 yaşındaki kadın hasta, kazanın ardından Erzurum Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan hastane başhekimi Doç. Dr. İbrahim Hakkı Tör, hastanın genel durumunun orta-kötü olarak değerlendirildiğini, bilincinin açık ve hayati bulgularının stabil olduğunu belirtti.

 

Görüntüleme sonuçlarında hastanın sırt ve bel omurlarında (torakal ve lomber vertebralar) kırıklar, ayrıca sırt bölgesindeki kaburgalarda da (torakal kostalar) kırıklar tespit edildi. Bunun yanı sıra çeşitli bölgelerde lazerasyon (ciltte açılma) ve ekimozlar (ezilme) olduğu bildirildi.

 

Hasta, nöroşirürji ve göğüs cerrahisi uzmanları tarafından değerlendirildi. Beyin cerrahisi ekibi tarafından acil ameliyata alınan hastanın hayati tehlikesinin sürdüğü, tüm tedavi sürecinin hastane uzman ekipleri tarafından yakından takip edildiği aktarıldı.

 

Başhekim Tör, hastaya acil şifalar, ailesine geçmiş olsun dileklerini iletirken, kazada hayatını kaybeden pilot Mehmet Demirci’ye de Allah’tan rahmet diledi.

 

Ali Kaya