Şehir Gündemi Haber Girişi : 29 Nisan 2019 14:45

Başkan Sekmene teşekkür Cengiz Durular’e tebrik yağıyor

Başkan Sekmene teşekkür Cengiz Durular’e tebrik yağıyor
Sosyal Medya'da Rekora Giden Tebrikler Arasında:'' Erzurum Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü'ne atanan Cengiz Durular'e her kesimden tebrik yağarken,Yerinde atama yapan Başkan Sekmene'de teşekkür yağıyor.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü’ne atanan Cengiz Durular, Basın camiasının içinde  saygın kişiliğiyle sevilen birisi olarak tanınıyor.

Yaklaşık 20 yıldır görsel ve yazılı basında görev yapan”Cengiz Durular,Erzurum Kültür ve Sanatına vermiş olduğu katkılar ile de taktir toplayan bir isim olarak ta sevilen bir sima.

Erzurum’da tüm kesimlerin yanı sıra,basın camiasında da büyük yankı bulan bu atamadan dolayı,Başkan Sekmene’de Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda teşekkür yağıyor.

Bizlerde kartv.net olarak her kesimle barışık tüm alanlarda başarı çıtası yüksek ve gayretli olan Cengiz Durular kardeşimize başarılarının devamını diliyoruz.


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.