Gündem Haber Girişi : 14 Şubat 2024 15:45

Başkentte stat zirvesi

Başkentte stat zirvesi
AK Parti Erzurum Milletvekilleri Kazım Karabekir Stadyumu'nun modernizasyon projesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Süleyman Şahin’in kapısını çaldı.

AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Mehmet Emin Öz, Fatma Öncü ve Abdurrahim Fırat Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Süleyman Şahin’i ziyaret etti. Kazım Karabekir Stadyumu'nun modernizasyon projesi için kapsamlı bir toplantı gerçekleştiren vekiller projenin Erzurum gençliğine ve spor kültürüne sağlayacağı katkıları ele aldı.

Sadece stattan ibaret olmayacak

Kazım Karabekir Stadyumu'nun sadece bir spor tesisi olmayıp, aynı zamanda gençlerin sosyal, kültürel ve fiziksel gelişimine önemli katkılar sunacak bir merkez haline gelmesinin hedeflendiğini ifade eden AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, “Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu'nun modernizasyon projesi hakkında Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü ile bir araya geldik. Bu buluşmada, projenin detayları ve şehrimiz üzerine kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdik.  Önceki Dönem İçİşleri Bakanımız ve Erzurum Milletvekilimiz Sayın Selami Altınok, Erzurum Milletvekilimiz Sayın Fatma Öncü, Erzurum Milletvekilimiz Sayın Abdurrahim Fırat ile projenin şehrimizin gençliğine ve spor kültürüne sağlayacağı katkıları ele aldık.

Kazım Karabekir Stadyumu'nun sadece bir spor tesisi olmayıp, aynı zamanda gençlerimizin sosyal, kültürel ve fiziksel gelişimine önemli katkılar sunacak bir merkez haline gelmesi hedeflenmektedir. Projeyi yakından takip eden ve bu süreçte büyük bir özveri ile çalışan Gençlik Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Sayın Süleyman Şahin ve ekibine teşekkürlerimi sunarım. Erzurum için hayırlı olsun dileklerimi, projenin başarıyla tamamlanarak, şehrimizin güzelliklerine güzellik katmasını sabırsızlıkla bekliyorum” İfadelerine yer verdi.

Nesrin DEMİR