Kategoriler Haber Girişi : 25 Haziran 2018 12:11

BB.Erzurumspor Hocasın'dan Taraftara Özel Mesaj Var…

BB.Erzurumspor Hocasın'dan Taraftara Özel Mesaj Var…

Özel Haber: BB.Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak kartv.net'e yaptığı özel açıklamada Mavi beyazlı taraftarlara mesaj gönderdi.

BB.Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak kartv.net’e yaptığı özel açıklamada Mavi beyazlı taraftarlara mesaj gönderdi.

Mehmet Hoca:”Taraftarlara hitaben yaptığı açıklamada Mavi beyazlı taraftarlara övgüler yağdırarak SÜPER LİG Taraftar görsün dedi.

 Süper ligde yeni sezon çalışmalarımızda ve maçlarımızda büyük taraftarlarımızı yanımızda arkamızda her zamankinden daha çok görmek istiyoruz. 

Mehmet Hoca;Transferde yaklaşık 10 futbolcuyla anlaşma sağladık,yarın öbür gün bir aksilik olmazsa bu anlaşma sağladığımız futbolcularımızla Erzurum’da imza törenlerine başlayacağız.Hiç kimsenin endişesi olmasın bu takım süper ligde de başarılı olacaktır.

Taraftarlarımız Süper lige çıkma sürecinde son maçlarımızda vermiş olduğu muhteşem desteğini yeni sezonda da artırarak misliyle vermesini bekliyoruz.

MEHMET HOCA JASMİN SCUK’UN İÇİN NE DEDİ.

BB.Erzurumspor Teknik Direktörü Jasmin Scuk ile ilgili ise şunları söyledi.

Jasmin Scuk’un takımıyla görüşmelerimiz devam ediyor. Eğer olumlu netice alabilirsek Jasmin Scuk’u takımda görmek istiyorum,İnşallah kulübüyle anlaşabilirsek süper ligde de bu futbolcudan faydalanmak istiyoruz dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.