Kategoriler Haber Girişi : 07 Kasım 2016 14:49

BB Erzurumspor Teknik Direktörü, Ahmet Yıldırım:’’Büyük sıkıntılarımız var… >Tıkla İzle<

BB Erzurumspor Teknik Direktörü, Ahmet Yıldırım:’’Büyük sıkıntılarımız var… >Tıkla İzle<

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım:’’Büyük sıkıntılarımız zorluklarımız var taraftarlarımız bilsinler. Buna rağmen oyuncularımızla birlikte elimizden geleni yapıyoruz.

Ahmet Yıldırım Hoca:’’ Daha öncede söyledim deplasmandan bir puan almakta önemli bir şey iki sıfır öndeyken 2 -2 yakalattırmak rakibe bizim adımıza çok üzücü kaybettiğimiz iki puan var deplasmanda da olsa şimdi bunu içeride, Zonguldak maçı ile telafi edeceğiz. Yine söylüyorum 3 lig değil burası burada en az 5.6 tane kaliteli ayaklar var Zonguldak ta bunlardan bir tanesi, biz kendi sahamızda oynuyoruz KAZANMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK. İnşallah kazanacağız benim istediğim biz Erzurum şehri olarak Erzurum’un takımı olarak Erzurumluların ve taraftarlarımızın bize sahip çıkmalarını istiyoruz. Sivas’ta rakip takımın taraftarlarından küfür yiyiyoruz,aynı şeyi sahamızda burada yaşamak istemiyoruz bize sonuna kadar destek versinler,bir çok sıkıntımız var bunu da bilsinler açıkçası ne olduğunu söylemek benim hadime değil ama sıkıntımız var.bu sıkıntılara rağmen futbolcu kardeşlerimiz sonuna kadar mücadele ediyor.sahada her şeylerini ortaya koyuyorlar.Taraftarlarımızın bize sonuna kadar destek olmalarını istiyoruz sonuç ne olursa olsun.biz eleştirilere her zaman açığız.ama hakarete varan şeyler olduğu zaman gücümüze gidiyor açıkçası.Dediğim gibi biz bu takımı Allah izin verirse şampiyon yapacağız buna kimsenin şüphesi olmasın.sıkıntılarımız var bunları da bir an önce aşmamız gerekiyor.Futbolcularla biz hata yapabiliriz hata yaptığımız dada özür dilemesini biliriz.Özellikle sosyal medya da hem futbolcularıma hem de bizlere küfürler ve farklı şeyler söylüyorlar biz bunlara  takmıyoruz ama her ne olursa olsun oyuncularımızı etkiliyor.Biz kötü bir şey yapmadık bu takımı şampiyon yaptık .sizlerin katkılarıyla şampiyon olduk inşallah bu senede şampiyon olacağız.Biraz sabır biraz sevgi saygı istiyoruz .taraftarlarımızdan bize takıma  sahip çıkmalarını rica ediyoruz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.