Gündem Haber Girişi : 16 Ocak 2020 14:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar! ‘Meydanı darbecilere bırakmadık’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar! ‘Meydanı darbecilere bırakmadık’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde “2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı”nda konuştu. Erdoğan, ” Türkiye’nin tökezlemesini ve yere kapaklanmasını bekleyenleri hüsrana uğratmayı sürdüreceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2019 yılı değerlendirme toplantısında konuştu. Türkiye’nin 2023 yürüyüşünün içeride ve dışarıda pek çok kesimi rahatsız ettiğini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemize yönelik saldırılar bu süreçte tarihte eşi benzeri görülmemiş bir şekilde artmış ve çeşitlenmiştir. Yaşadığımız kesintisiz saldırı döneminin amacının ülkemizi 2023 hedeflerine ulaşmaktan alıkoymak olduğu ortadadır. Bu saldırıların hepsini boşa çıkardık. Sokaklarımızı kaosa teslim etmedik, terör örgütlerine boyun eğmedik, meydanı darbecilere bırakmadık, ekonomik tetikçilere teslim olmadık. Çok büyük bedeller ödedik, çok acı kayıplar verdik, çok sinsi tuzaklarla karşılaştık ama hepsinin üstesinden geldik” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.