Spor Haber Girişi : 06 Nisan 2024 16:25

Dadaş'ın Play-Off inadı

Dadaş'ın Play-Off inadı
Milli ara dönüşü 28. Hafta maçları hafta içi oynandı. 26 golün atıldığı haftada dört ev sahibi, dörtte deplasmanda takımı kazandı. Bir müsabaka berabere bitti. Alt sıralar ile bağını koparan Dadaş, gözünü Play-Off’a dikti.

Trendyol 1. Ligde 28. Hafta maçları tamamlandı. Lige verilen Milli aranın ardından 28. Hafta müsabakaları hafta içi oynandı.

Salı günü Şanlurfa-Sakarya mücadelesi ile başlayan 28. Hafta mesaisi Perşembe günü oynanan Erzurumspor-Bitexen Giresunspor karşılaşmasıyla sona erdi.

 

26 gol atıldı

Ligde oynanan 28. Haftada fileler 26 kez havalandı. Gollü haftanın en farklı kazananı Bandırma oldu. Balıkesir temsilcisi deplasmanda Altay’ı 6-0’la geçti. Şanlıurfa, Adana, Kocaeli ve Erzurumspor evinde kazandı. Gençlerbirliği, Bodrumspor, Çorumspor ve Bandırmaspor ise deplasmanda galip geldi. Tuzla ile Ümraniye arasında oynanan İstanbul derbisi ise 1-1 bitti.

Göz-Göz, Körfez’de Candeias’ın penaltılarıyla yıkıldı

Trendyol 1. Ligin en önemli maçında Kocaelispor ile Göztepe, Kozlarını Körfez’de paylaştı. Nefes kesen mücadele 5 gole sahne oldu. Göztepe, Emir Ortakaya’nın kendi kalesine attığı gol ve Kubilay Kanatsızkuş’un golü ile bir anda 2-0 öne geçti. Ancak müthiş bir geri dönüş yapan Körfez Temsilcisi Daniel Caneias’ın üç penaltı golü ile rakibini 3-2 mağlup etti. Teknik Patron Mustafa Gürsel’in talebeleri, 3’ncülük yolunda yara almaktan kurtuldu.

Dadaşlar zorlandı ama kazandı

Teknik Patronu Hakan Kutlu yönetiminde Play-Off’a koşan Erzurumspor, ligin dibine demir atan Giresunspor’u konuk etti. Dadaşlar, haftanın kapanış mücadelesinde Şahin Dik’in golü ile 1-0 geriye düşmesine rağmen, sahadan Yakup Kırtay ve Furkan Özhan’ın golleriyle 2-1 galip geldi. Puanını 40 yapan Mavi-beyazlılar, Play-Off yarışında kritik bir üç puanı hanesine yazdırdı.

Eyüp şampiyonluğunu erteliyor

Teknik Patron Arda Turan yönetimindeki haftalardır liderlik koltuğunda oturan ve Süper Lig’e koşan Eyüpspor, Adana deplasmanında ummadık bir mağlubiyet aldı. Eflatun-sarılılar, Süper Lig yolculuğunu biraz daha uzattı.

Toplu Sonuçlar:

Erzurumspor-Giresun: 2-1

Adanaspor-Eyüpspor: 1-0

Kocaelispor-Göztepe: 3-2

Keçiörengücü-Çorum: 1-2

Şanlıurfa-Sakaryaspor: 2-0

Manisa FK-Bodrum FK: 0-1

Altay-Bandırmaspor: 0-6

Boluspor-Gençlerbirliği: 1-2

Tuzlaspor-Ümraniye: 1-1

 

Nurullah Pala