Spor Haber Girişi : 29 Şubat 2024 10:00

Daha güçlü döneceğim!

Daha güçlü döneceğim!
Sezonun en istikrarlı isimlerinden biri olan ve savunmada kaptan Mustafa Yumlu’nun yanındaki en önemli partneri olan Mustafa Akbaş, nazara gelen oyunculardan biri oldu.

Arka adalesinde yırtık tespit edilen tecrübeli stoper, 3-4 hafta sahalarda olamayacak. Akbaş, “Eskisinden daha güçlü döneceğim” dedi.

 

Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor’da sakat futbolculardan Mustafa Akbaş’tan kötü haber gelirken, Mikail Rosheuvel’in sakatlığının daha hafif olduğu belirtildi.

Erzurumspor’a imza attığı günden beri savunmanın en önemli isimlerinden biri olan Kaptan Mustafa Yumlu ile stoper mevkiinin vazgeçilmezi olan Mustafa Akbaş, formunun zirvesindeyken nazara geldi. Boluspor maçında sakatlanan deneyimli stoperin çekilen MR’ında arka adalesinde yırtık tespit edildi.  Başarılı savunmacının 3 ile 4 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

3-4 hafta takımdan uzak kalacak

Mustafa Akbaş, sahalardan en az 3 ya da 4 hafta uzak kalacak. Bu tedavi sürecinde olan deneyimli stoper, eskisinden daha güçlü bir şekilde sahalara dönmek için yoğun bir tedavi sürecine başlandığını söyledi. ‘Ako’ lakabı ile hitap edilen takımın en önemli ağabeylerinden biri olan Mustafa Akbaş, Mavi-beyazlı camiaya ve taraftarlara mesaj verdi. “Taraftarlarımız merak etmesin. Eskisinden daha güçlü bir şekilde döneceğim” dedi.

Rosheuvel ve Fırat 10 gün yok!

Geçtiğimiz hafta antrenmanda sakatlığı yeniden nükseden ve Fırat Şaşi’nin en az 10 gün sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Boluspor maçında sakatlanan Hollandalı kanat oyuncusu Mikhail Rosheuvel’in tedavi süreci de hemen başladı. Tecrübeli futbolcunun 10 gün içinde takımla birlikte çalışmalara katılacağı belirtildi.

 

 

 

Nurullah Pala

Etiketler : #erzurumspor