Kültür & Sanat Haber Girişi : 06 Kasım 2018 16:10

Düzgün Marketler 17. Şubesini Açılıyor

Düzgün Marketler 17. Şubesini Açılıyor

Adı gibi DÜZGÜN olan  Düzgün Marketler :”Ticari hayatına 1962 yılında Dikmen Bakkaliyesi olarak başlayan firmamız Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün yönetiminde 1987 yılında Erzurum Palandöken semtinde Yenişehir Gıdayı hizmete sokarak perakendecilik sektörüne atıldı.


Gıda sektöründeki başarılarını artıran firmamız kalite ve müşteri memnuniyeti ilkelerini prensip edinerek 1997 yılında Erzurum Palandöken semtinde 2.marketler kompleksinde Düzgün Market adı altında ilk şubesini hizmete açarak marketçilik sektöründe kendisini göstermeye başladı.

Kaliteden ödün vermeden sınırsız müşteri memnuniyeti mantığıyla yapılan bu perakende şatış yöntemi çok başarılı oldu. Kısa zamanda bölge ve bölge dışından gelen müşterilerin tercih ettiği bir alışveriş noktası olarak Düzgün Market bir adım daha öne çıktı.


1998 yılında Erzurum Palandöken semti Kayak Yolu mevkiinde şirketin bu günkü yapılanması ve felsefesinin oluşmasında büyük etki yapan Kayak Yolu şubesini açarak hizmetler zincirine bir yenisini daha ekledi.

Düzgün Marketler zinciri adına yakışır ürün ve hizmetler sunarak 2001 yılında Erzurum Palandöken semti Hacı Ahmet Baba mahallesinde yoğun talepler üzerine 3. şubesini hizmete açtı.


2006 yılında Erzurum Palandöken semti Solakzade mahallesinde önemli bir atılımla 3000 m2 üzerine kurulu alanda Düzgün Alışveriş Merkezini hizmete sokarak perakende sektöründeki liderliğini ıspatlamıştır.

Bugün Düzgün Market sebze, meyve, şarküteri, taze ve kuru gıdalar, temizlik, kişisel bakım, bay, bayan ve çocuk giyim, oto aksesuar ve züccaciye reyonlarıyla sektörel gelişmeler ışığında kendisini sürekli yenileyen kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla müşterilerine ulaştıran ve sonrasında verilen hizmetle farkını ortaya koyan ‘müşteri daima haklıdır’ prensıbini fiili olarak uygulayan, kaliteli hizmeti esas alan güçlü bir kurum olmuştur.

Biz prensiplerimizden taviz vermeden titizliğimizi ve kalitemizi kaybetmeden büyümekteyiz. Modern mağazalarımızda müşterilerimize ve çalışanlarımıza mutluluk vermek için aralıksız çalışmaktayız

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.