Şehir Gündemi Haber Girişi : 11 Nisan 2023 23:00

Düzgün Marketler, Bölgenin En Büyük Yerel Market Zinciri Şubesi'ni Açıyor!

Düzgün Marketler, Bölgenin En Büyük Yerel Market Zinciri Şubesi'ni Açıyor!

14 Nisan Cuma günü açılışını yapacakları Dadaşkent şubesine tüm Erzurumluları Davet eden ve bir açıklama yayınlayan Düzgün Marketler gurubu, açaçakları şubenin, mevcut şubeler arasında en büyüğü olacağını bildirdi.

Yapılan açıklamada; "1962’de evin bir odasında satış yaparak başlayıp, şehrine hizmet veren bir zincire dönüşme hikayemizde, bu yeni atılımın heyecanını sizlerle paylaşmak istiyoruz. Halkımıza daha iyi hizmet vermek ve yaygınlaşma yolunda büyüme stratejileri doğrultusunda; 23. ve en büyük şubemizi açıyoruz.

Bu yeni şubemizde, müşterilerimize daha geniş bir ürün yelpazesi sunacak ve bölgedeki müşterilerimize daha fazla hizmet vermemizi sağlayacak. (50) kişiye istihdam sağlayacak yeni şubemiz sadece Dadaşkent’in değil, tüm Erzurum’un yerli ve güvenilir alışveriş merkezi ihtiyacını karşılayacak. Siz değerli müşterilerimize en iyi alışveriş deneyimini sunmak için modern tasarıma sahip olan şubemiz, bölgenin en büyük yerel market zinciri şubesi olacaktır. 

Düzgün Marketçilik olarak, müşteri memnuniyeti stratejisini hep ön planda tuttuk. Bu önceliğimiz doğrultusunda sizlere daha yakın olmak için yeni şubeler açmaya devam edeceğiz." ifadeleri paylaşıldı.