Gündem Haber Girişi : 07 Kasım 2018 16:56

Düzgün Marketler Zinciri 17.Şubesine Açtı

Düzgün Marketler Zinciri 17.Şubesine Açtı
Ekonominin dar boğazda olduğu günlerde Erzurum'un yerli sermayesi Düzgün Marketler her şeye rağmen 17.şubesini açtı.

Açılış Töreninde  konuşan Düzgün Marketler Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, Erzurum’daki 17. , Şükrüpaşa semtindeki 2. Şubeyi açmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Düzgün, işyerlerinde 440 eleman istihdam ettiklerini belirterek, personel arasında engelli vatandaşlara da yer verildiğini ifade etti. Türkiye’ye karşı ekonomik saldırıların yapıldığı bir dönemde ‘ En iyi savunma hücumdur’ anlayışı ile hareket ettiklerini anlatan Düzgün,  “Ne kadar çok kişiyi istihdam eder, ne kadar çok vergi verirsek, o kadar mutlu solacağız”  diye konuştu.


Üretim yapmalıyız
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de Düzgün ailesini tebrik ederek başladığı konuşmasında ekonomik saldırıların olduğu bir dönemde yeni yatırımlar yapılmasının önemine işaret etti. Bu tür yatırımları yapılması kadar,  marketlerde pazarlanan ürünlerin de Erzurum’da üretilmesinin önemli olduğunu kaydeden Sekmen, “Raflara getirdiğimiz ürünlerden ne kadarını, burada üretebilirsek o kadar, kentimize faydalı olacağız” şeklinde konuştu.




Vali Okay Memiş de kente yeni geldiğini hatırlatarak, Erzurum’un gerek altyapı, gerekse fiziki yapısıyla güzel bir kent olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür etti.



Törende Lalapaşa Camii İmamı Emrullah Kaçar Fatiha suresine okuyarak dua etti. Kurdele kesiminin ardından açılışa katılanlar marketi gezerek vatandaşlar ve görevlilerle sohbet ettiler.

Kaynak:

Yenikuşak Gazetesi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.