Şehir Gündemi Haber Girişi : 12 Ekim 2022 22:01

ERMED AVUKATI TEMEL, BARO YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNE TALİP OLDU

ERMED AVUKATI TEMEL, BARO YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNE TALİP OLDU

ERMED Avukatı Temel, Baro Yönetim Kurulu Üyeliğine talip oldu 


Erzurum Yeni Medya Derneği Hukuk Danışmanı ve Denetim Kurulu Üyesi Avukat Abdulbaki Temel, Erzurum Barosunun 49. Genel  Kurulunda Baro Yönetim Kurulu Üyeliğine  aday oldu. 
Erzurum Yeni Medya Derneğinde başarılı çalışmalara imza atan Avukat Temel, adaylık süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Temel, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Baro Avukatlar arası dayanışmanın etkin kılınması,mesleki faliyetlerin kolaylaştırılması mesleki sorunların giderilmesi için Erzurum Barosunun 49.Genel Kurulunda Yönetim Kurulu Üyeliğine Adayım .Bu çerçevede artan avukat sayısına binaen meslektaşların meydana gelebilecek ekonomik sorunlarına bir ilaç olmasını düşündüğüm kamu bankalarının hukuk,dava  ve icra takiplerinin birden fazla avukatla takip edilmesi ve kota getirilerek tüm avukatların bu çerçevede iş alanlarının CMK ve adli yardım sistemine benzer şekilde zenginleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum .Yine kamu kurumlarının özel  dava ve takiplerininCMK  sistemi gibi tüm avukatlara fayda sağlanması gerektiğine inanıyorum. Böylesine önemli projelerle yola çıktım. Amacım mesleğimizin hak ettiği konuma gelmesi, sürecin tüm adaylara hayırlı olmasını diliyorum"