Şehir Gündemi Haber Girişi : 16 Şubat 2024 19:57

Erzurum'a yeni bölge müdürlüğü kuruldu

Erzurum'a yeni bölge müdürlüğü kuruldu
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) bünyesinde kurulan 9.Bölge Müdürlüğü görevine, Devlet Demiryolları Erzurum İşletme Müdürü Yunus Yeşilyurt atandı. Yeni Müdürlük haberini Erzurum AK Parti Milletvekili Mehmet Emin Öz duyurdu.

Erzurum’a Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD)bünyesinde 9.Bölge Müdürlüğü kuruldu. TCDD bünyesinde kurulan Erzurum 9.Bölge Müdürlüğü görevine şehrin tanınmış bürokratlarından olan Erzurum İşletme Müdürü Yunus Yeşilyurt atandı. Yeni kurulan Bölge Müdürlüğünün Erzurum'a ve bölgeye büyük bir değer ve katkı sağlayacağı bildirildi.

Erzurum Garı’nda İşletme Müdürü olarak görev yapan Yeşilyurt’un atama kararının ardından tebrik mesajları yağarken AK Parti Erzurum milletvekili Mehmet Emin Öz’de tebrik mesajı yayımladı.

Kurulan Bölge Müdürlüğünü şehir için yeni bir dönem olarak nitelendiren AK Parti Erzurum milletvekili Mehmet Emin Öz, “TCDD Erzurum 9.Bölge Müdürlüğü, ulaşım ağımızı daha da güçlendirerek sosyoekonomik gelişime katkıda bulunacak potansiyele sahiptir” ifadeleri yer verdi.

 

Sosyal medya hesabından Yunus Yeşilyurt’u tebrik eden Öz, “Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) bünyesinde Erzurum için yeni kurulan 9.Bölge Müdürlüğü görevine atanan Yunus Yeşilyurt'a yeni görevinde başarılar dilerim. Yeni kurulan bu Bölge müdürlüğü, Erzurum'a ve genel olarak bölgeye büyük bir değer katacak, gelişimine önemli ölçüde katkı sağlayacak bir adımdır. Yunus Yeşilyurt'un bu önemli görevde üstün başarılar elde edeceğine olan inancım tamdır. Erzurum'umuza ve bölgemize yapacağı katkıların hayırlı olmasını diler, başarılarının devamını temenni ederim.” dedi

 

Şeyma TAHİR