Şehir Gündemi Haber Girişi : 15 Nisan 2024 14:27

Erzurum'da kayak sezonu kapandı

Erzurum'da kayak sezonu kapandı
Türkiye'nin gözde kış turizm merkezlerinden biri olan Erzurum'daki Palandöken Kayak Merkezi'nde sezon bugün itibariyle kapandı.

Türkiye'de kayak sezonunu en erken açan Palandöken Kayak Merkezi, sezona bugün itibariyle veda etti. Sezon boyunca en yüksek kar kalınlığı ile Türkiye’de en erken kayak sezonunu açan il olan Erzurum, bu yılda unvanını korumaya devam etti. Amatör ve profesyonellere hitap eden 55 adet pistiyle kayak ve snowboard tutkunlarının adresi oldu.

Sezona veda ettiler

Kapanan sezonun ardından veda mesajı yayınlayan Ejder 3200 yetkilileri, ‘her veda bir son değildir’ diyerek kayakseverlere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Kasım ayından itibaren açılan sezonun bugün itibariyle kapandığının duyurulduğu mesajda şu ifadeler yer verildi: “6 ay boyunca ülkemizin kış turizminde en yüksek kar kalınlığı ortalamasına sahip olarak sizlere en güzel hizmeti vermeye çalıştık. Şimdi yeni bir kayak sezonuna hazırlık yapmak için çalışmalara başlıyoruz. Kayak sezonunda emek veren tüm sağlık personeli, jandarma ekipleri, trafik ekipleri, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve şirket çalışanları ve en önemlisi gece gündüz ayırt etmeden çok büyük emek harcayan fedakar çalışma arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeni bir kayak sezonuna hazırlanırken, bu sezon boyunca yaşadığımız güzel anıları ve başarıları hatırlayarak ilerleyeceğiz. Yeniden bir araya gelmek ümidiyle, tekrar teşekkür ediyoruz. Güzelliklerle kalın.”

Şeyma TAHİR