• Şenyurt inşaat
Şehir GündemiHaber Girişi : 01 Eylül 2025 23:26

Erzurum'da sazlık alanda erkek cesedi bulundu

Erzurum'da sazlık alanda erkek cesedi bulundu

Erzurum’da D100 karayolu kenarında bulunan sazlık alanda erkek cesedi bulundu.

 

Olay, bugün saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bölgede faaliyet gösteren bir otomotiv servisinin sahibi çevreden bağırma sesleri duydu. Durumu yanında bulunan bekçiye bildirdi. Bekçi sazlık alana baktığında, sulak kısımda bir kişinin hareketsiz halde durduğunu gördü.

 

İhbar üzerine olay yerine polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. AFAD’ın balık adamları yaptıkları incelemede erkek şahsın cesedine ulaştı. Sağlık ekipleri, henüz kimliği tespit edilemeyen kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

 

Su kenarında, şahsa ait olduğu değerlendirilen bir baston bulundu. Ölen kişinin yaşlı bir vatandaş olduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, bölgeye Cumhuriyet savcısının gelmesi bekleniyor.

 

 

 

Manolya Bulut