Şehir Gündemi Haber Girişi : 22 Ağustos 2023 15:12

Erzurum'dan Adıyaman'a şefkat eli!

Erzurum'dan Adıyaman'a şefkat eli!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'a destek için giden Erzurum Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, merkez başta olmak üzere ilçelerde altyapı bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, deprem sonrası büyük zarar gören Adıyaman’da altyapı sorunlarının neredeyse tamamını çözüme kavuşturdu.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla depremin hemen ardından bölgeye hareket eden ESKİ ekipleri,  şehrin içme suyundan altyapısına, şehir şebeke hatlarından kırsal şebeke hatlarına kadar bütün hatları yeniledi. Ekipler aynı zamanda konteyner ve çadır kentlerdeki altyapı ihtiyaçlarını giderdi.

Deprem bölgesinde adeta hazır kıta görev yapan ESKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, 7/24 esasıyla çalışırken, Adıyamanlı depremzedelerin gönlünde taht kurmayı başardı.

 Şehrin dört bir yanında Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve ESKİ araçlarıyla, yüzlerce personelini gören depremzede vatandaşlar, “Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve her anımızda yanımızda olan Dadaşlara ve Erzurum Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz. Erzurum Büyükşehir Belediye   Başkanı Mehmet Sekmen Beyefendiye,  ESKİ ekiplerine çok teşekkür ediyoruz” dediler.

 

 

Nesrin Demir/PUSULA