Kategoriler Haber Girişi : 31 Temmuz 2016 17:57

ERZURUM GİRİŞİMCİ KADINLAR DERNEĞİ DEMOKRASİ NÖBETİNDE

ERZURUM GİRİŞİMCİ KADINLAR DERNEĞİ DEMOKRASİ NÖBETİNDE

15 gündür halkın büyük bir istek ve arzu ile sürdürdüğü demokrasi nöbeti bütün hızı ile Erzurum’da devam eden demokrasi nöbetine, Erzurum Girişimci kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zekiye Çomaklı yönetim kurulu ve üyeleriyle birlikte katılıyor.

15 gündür halkın büyük bir istek ve arzu ile sürdürdüğü demokrasi nöbeti bütün hızı ile Erzurum’da devam eden demokrasi nöbetine,  Erzurum Girişimci kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zekiye Çomaklı yönetim kurulu ve üyeleriyle birlikte katılıyor.
15 Temmuz hain darbe girişimine tepki göstermek için Yakutiye Kent Meydanı’nda her gün sabah namazına kadar demokrasi nöbeti tutan dadaş ve dadaş kızlarına her gün eşlik eden ERKADIN Milli iradeye sahip çıkan ve aileleriyle birlikte meydanda demokrasi nöbeti tutan ve birbiriyle kenetlenen tüm halkımıza teşekkür etti.

Kucağında dört aylık torunu Nisanur ile Erzurum’da ki Demokrasi nöbetine de katılan Zekiye Çomaklı Yakutiye Meydanında halka hitap etti.

Meydanda halkın nabzını tutan Çomaklı Erzurum’daki kadın STK ların bu nöbette yerini aldığını ve milli iradeye kimsenin ambargo koymasına müsaade etmeyeceklerini söyleyen Çomaklı.“ DARBEYE KARŞI HALK DARBESİ İLK VE TEK YAPAN MİLLET BİZİM MİLLETİMİZDİR. Siyasi iradenin bilincinde olan Türk milleti Türk-Kürt, Laz-Çerkez, alevi-Sünni, sağcı-solcu ayırımı yapmadan bütün olmuş oy vererek başa getirdiği kişileri satmayarak sahiplenmiştir. Türkiye Cumhuriyetine darbe yapmayı planlayan, destekleyen, bu durumdan medet uman, fırsata çevirmeye çalışan kim varsa karşısında kadınıyla erkeği ile bizi bulacaktır. Şu an uyanık olma ve uyanık kalma zamanıdır. Okçular tepesinde nöbet vaktidir, devletimizi, namusumuzu, şerefimizi koruma vaktidir. Bu vatan bize dedelerimizin emanetidir, o emanet bizim en değerli varlığımızdır. Kimseye Cumhuriyetimizi, hürriyetimizi vermek gibi bir lüksümüz yoktur. Bunu bekleyenler zalimdir, akılsızdır. Nene hatunun torunları olarak son damla kanımız, kadın –erkek bir tek neferimiz kalana kadar devletimizin yanındayız.”dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.