Spor Haber Girişi : 22 Şubat 2024 10:42

Erzurumspor, ligde rakiplerine korku salıyor

Erzurumspor, ligde rakiplerine korku salıyor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, ligde son 6 maçta sergilediği performansla dünya futbol kamuoyunun konuştuğu bir takım olurken, ortaya çıkan tablo rakiplerini korkutuyor. Dadaşların temsilcisi Boluspor mesaisine tam gaz devam ediyor. Ligde üç puanı silinmesine rağmen futbolcuların fedakarlığı, teknik patron Hakan Kutlu ve ekibinin cesur kararları Mavi-beyazlıları, ligde iyi bir noktaya taşıdı. Erzurum temsilcisi Bolu deplasmanından puan ya da puanlarla dönerek ikinci devredeki namağlup unvanını koruyarak rahat bir nefes almanın mücadelesini verecek.

Dadaş Kutlu ile yenilgiyi unuttu

Teknik  Patron Hakan Kutlu yönetimindeki mavi-beyazlı takım, başarılı performansı ile Avrupa’da Real Madrid ve Barcelona gibi takımları ilginç istatistiği ile geride bırakırken,  ligin ikinci devresinde kalesinde gol görmedi. 6 maçtan 14 puan alan Erzurumspor, genel klasmanda 30 puanla 10. Sırada yer alarak 24. Haftaya girdi.

Kutlu bir çok sınavı birden veriyor

Dadaşların başarılı teknik direktörü Hakan Kutlu, 4 Şubat 2023 tarihinden beri adeta ateşten gömlek giydiği Mavi-beyazlı kulüpte, saha içinde önemli işler çıkarıp takımına puanlar kazandırırken, saha dışında da önemli sınavlar veriyor. Dar bir futbolcu grubu ile oldukça başarılı olan tecrübeli teknik adam, özellikle takımının ikinci devrede ortaya koyduğu performansı bundan sonraki maçlara da taşımak için kafa yorarken, oyuncularının rehavete kapılmaması için de yoğun uğraş veriyor. Erzurumspor taraftarlarının gönlünde taht kuran Kutlu, futbolcularını oluşan baskıdan kurtarmayı başaran tekin direktör olarak alkış alıyor. Tecrübeli hoca, bunu Bolu deplasmanında da başarmak için ekibiyle birlikte yoğun çalışıyor.

 

 

Nurullah Pala

Etiketler : #erzurumspor