Spor Haber Girişi : 23 Şubat 2024 10:11

Eyvah! Batuhan'da korkulan oldu

Eyvah! Batuhan'da korkulan oldu

Ön libero mevkiinde oynayan ve zaman zaman stoper olarak da görev yapan Batuhan Artarslan’ın çekilen MR’ından kötü sonuç çıktı. Çapraz bağı kopan tecrübeli futbolcu bıçak altına yatarak ameliyat olacak. Ameliyatı ise Galatasaray Kulüp Doktoru Op. Dr.  Yener İnce yapacak.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’un deneyimli orta saha oyuncusu Hasan Batuhan Artarslan’ın çapraz bağı koptu.

Ön libero mevkiinde oynayan ve zaman zaman stoper olarak da görev yapan Batuhan Artarslan’ın  çekilen MR’ından kötü sonuç çıktı. Çapraz bağı kopan tecrübeli futbolcu bıçak altına yatarak ameliyat olacak. Teknik Patron Hakan Kutlu’nun en önemli jokerlerinden biri olan Batuhan’ın talihsiz sakatlığı kulüpte ve taraftarlar arasında büyük bir üzüntü yaşattı.

Tedavi ve ameliyat süreci başladı

Batuhan’ın sakatlığı ile ilgili olarak Mavi-beyazlı kulüpten açıklama geldi. Erzurumspor kulübü, “Trendyol 1. Lig’in 23 haftasında oynadığımız  Adanaspor karşılaşmasının 50. dakikasında yaşadığı talihsiz posizyon sonrası sahayı sedye ile terk etmek zorunda kalan oyuncumuz Batuhan Artarslan’ın, yapılan muayene ve MR tetkik kontrolleri sonucunda sol diz ön çapraz bağında total rüptür ve iç yan bağında kısmi yırtık tespit edilmiştir. Oyuncumuzun gerekli operasyonel ve tedavi sürecine ivedilikle başlanmıştır.

Futbolcumuz Batuhan Artarslan’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Takım kaptanları ve meslektaşlarından geçmiş olsun mesajı

Adanaspor maçında sakatlanan ve en az 7-8 ay gibi bir süre sahalardan uzak kalması tahmin edilen Batuhan’ın talihsiz sakatlığı Erzurumspor kulübünde moralleri altüst etti.  Takım kaptanları Mustafa Yumlu ve Eren Tozlu başta olmak üzere tüm takım arkadaşları yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla Hasan Batuhan Artarslan’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Teknik Patron Hakan Kutlu’nun da tecrübeli futbolcuya moral vererek bir an önce aralarına dönmek için dua ettiği öğrenildi.

Bu arada başarılı orta saha oyuncusunu Galatasaray Kulüp Doktoru Op. Dr. Yener İnce’nin ameliyat yapacağı öğrenildi.

 

 

 

Nurullah Pala