Siyaset Haber Girişi : 12 Şubat 2024 14:06

Güler Yüzlü Başkan Sunar'' Palandöken'in Her Yerinde.

Güler Yüzlü Başkan Sunar'' Palandöken'in Her Yerinde.
Başkan Sunar:''Palandöken'de hizmet ve eser belediyeciliği kazanacak

 

Palandöken Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Muhammet Sunar 31 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kala seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere artık haftalar kaldı. Partilerde aday belirleme süreçlerinin ardından saha çalışmalarına start verdi. Palandöken Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Muhammet Sunar adaylığının açıklanmasının ardından sahaya indi. Palandöken’de çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan Sunar, Forum AVM’de vatandaşlarla bir araya geldi. Destek ve dua temennilerini dile getiren Sunar, alışveriş merkezi içinde bulunan esnafların istek ve taleplerini dinledi. Sunar, “Palandöken’de hizmet ve eser belediyeciliği kazanacak” ifadelerini kullandı.

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerini paylaşan Sunar, “Palandöken Forum AVM Seçim çalışmalarımıza Forum AVM ile devam ettik. AK Parti Palandöken İlçe Teşkilatımızla birlikte, AVM’de hizmet veren esnafımızla sohbet ettik, alış veriş için gelen vatandaşlarımızla kucaklaştık. Palandöken’imizi konuştuğumuz komşularımızın destek ve dualarından güç aldık. Palandöken’de hizmet ve eser belediyeciliği kazanacak” diye konuştu.

Nesrin DEMİR