Şehir Gündemi Haber Girişi : 10 Haziran 2024 14:45

Güreşin efsanesine son görev

Güreşin efsanesine son görev
Er meydanlarının ve minderlerin efsane ismi Dursun Ali Kishalı hayatını kaybetti. Güreşin efsanesi son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Ata sporumuz güreşe hayatını veren Dursun Ali Kishalı (81)  son yolculuğuna uğurlandı.

Narmanlı Camiinde öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazına AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz,  Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, eski ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider, Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, yönetim kurulu üyeleri, Tortumspor Başkanı Cüneyt Kishalı, çok sayıda kurum müdürü, spor insanı ve Atatürk Üniversitesi ile Erzurum Teknik Üniversitesi mensubu, Kishalı ailesi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Uluslararası Güreş Hakemi Prof. Dr. Necip Fazıl Kishalı ile Olimpik Güreş Hakemi Yusuf Sadri Kishalı ile Ahmet Hamdi Kishalı, babaları Dursun Ali Kishalı'ya son görevini yerine getirdi. Kishalı’nın cenazesi Asri Mezarlıkta dualarla toprağa verildi. Cenaze namazına katılanlar, taziye dileklerini Kishalı ailesine iletti.

Biz de Pusula Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve eş-dost ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

 

Melek Ahıskalı