Şehir Gündemi
Yayınlanma : 13 Ocak 2026 00:43
Düzenleme : 13 Ocak 2026 00:48

Erzurum’da Basınla Güç Birliği: 10 Ocak’ta Anlamlı Buluşma

Erzurum’da Basınla Güç Birliği: 10 Ocak’ta Anlamlı Buluşma

 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla anlamlı bir program düzenlendi. Programa AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu da katıldı.

 

Programda konuşan her iki başkan, günün anlam ve önemine dikkat çekerek Erzurum basınının şehir için taşıdığı hayati role vurgu yaptı. Erzurum’un gelişimi, tanıtımı ve ortak geleceğinin inşasında basın mensuplarının önemli bir görev üstlendiği ifade edildi.

Fedakârca görev yapan, gece gündüz demeden kalemiyle ve objektifiyle halkın sesi olan Erzurum’un emektar basın mensuplarıyla bir araya gelinen programda, gazetecilere verdikleri katkılardan dolayı teşekkür edildi.

Yetkililer, Erzurum’un daha güçlü yarınlara ulaşmasında basının desteğinin vazgeçilmez olduğunu belirterek, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü gönülden kutladı.

Salih YALÇIN