Şehir Rehberi Haber Girişi : 24 Ekim 2019 10:17

Hakan Canbazoğlu: ‘Taht Kurmuşsun Kalbime…

Hakan Canbazoğlu: ‘Taht Kurmuşsun Kalbime…
Kartv. ÖZEL

Dünya Futbol Tarihin ’de Dört Penaltı Kurtararak ve Takımını 17 yıl sonra Süper lige taşıyan,Efsane Ender Kalecilerden Biridir O:’’Hakan Canbazoğlu.






 


Hakan Canbazoğlu’nu, anlatmaya gerek yok, O zaten kendi tarihini Erzurum adına Bursa’da dört penaltı kurtararak göstermişti. Erzurumspor’u Süper lige çıkaran bir efsane olarak Altın harflerle tarihe geçecek isimdir’’ Hakan Canbazoğlu.

‘’GELİŞİ GİBİ GİDİŞİ SESSİZ OLDU’’

Erzurum’da taraflı tarafsız herkesin gönlüne yüreğine taht kuran Hakan Canbazoğlu, gelişi gibi gidişi de sessiz olmuş oldu. Belki de onun için hayırlısı oldu diyebiliriz.

Eminiz ki bir çok Mavi beyazlı taraftar bu sessiz gidişe hüzünlenip üzülmüştür. Çünkü :’’Hakan gibi bir kaleci bu şehre zor gelir ya da yetişir, Erzurum’u çok sevmişti benimsemişti, yedek olduğu maçlarda bile teknik heyetten biri gibi arkadaşlarına rotasyon veriyor yön veriyordu.

Ahlaklı kişiliğiyle ön planda olan CANBAZOĞLU,  yaşantısıyla tam profesyonel olduğunu kanıtlamıştı.

Onun için yazılacak söylenecek paylaşılacak çok şey var, Bizler onu şu ölümsüz şarkı gibi anacağız:’’ ”Taht Kurmuşsun Kalbime en güzel yerindesin, Hakan CANBAZOĞLU

Bu Şehir, Bu Taraftarlar 7 den 70 herkes seni çok sevdi bilesin. Kartv.Ailesi ve Erzurumspor taraftarları olarak vermiş olduğun emek coşku sevinçler için çook teşekkür ediyoruz.

Hakan Canbazoğlu ve Hakan Arslan Yeni takımınız Boluspor’da başarılarınızın devamını diyoruz.


‘’UNUTMAYACAĞIZ UNUTTURMAYACAĞIZ’’

Kartv Yayın Yönetmeni Salih Yalçın

Onunla ilgili birçok şey vardı dikkatimi çeken ama onlarda bir ikisini sizinle paylaşıyorum.

ARDA İLE AYNI 11’DE
Hakan Canbazoğlu, Galatasaray altyapısında 1987 doğumlu oyunculardan kurulu takımda Arda Turan ile birlikte oynamış
Futbola Galatasaray’da başlayan Hakan Canbazoğlu, 1987 doğumlu oyunculardan kurulu altyapı takımında Arda Turan ile birlikte forma giydi. 2006’da Sivasspor genç takımına giden Hakan daha sonra çeşitli takımlarda forma giyip 2016’da Yeni Malatyaspor’a geçti ve burada da TFF 1. Lig şampiyonluğu yaşadı.

Hakan, 1987 doğumlu oyunculardan kurulu Galatasaray alt yapı takımında Arda Turan, Mehmet Güven ve Ferhat Öztorun ile birlikte oynadı.

ERZURUM KALECİSİ SENEYE MADRİD’DE
* Erzurum’un sezon başında 1. kalecisi Kaya Tarakçı’ydı. Devre sonuna doğru disiplin sorunu var diye sözleşmesini feshedip, Hakan’ı 1. kaleci yaptılar. Mehmet hoca ‘Güveniyorum’ diyerek devre arası kaleci de almadı. Sonuçta yanıltmadı hocayı.
* Erzurumspor’un kalecisi Hakan Canbazoğlu çok acayip bir noktadan çevirdi maçı. Aslında Erzurum’un bu noktaya gelişi de çok acayipti. Amerika’da olsa filmi çekilecek bir hikâye oldu.
* Dadaşların geçilmez kalecisi Hakan Canbazoğlu seni doğuran ananın ellerinden öpüyorum.
* Erzurumspor kalecisi Hakan bir tarih yazdı, tam 4 penaltı kurtardı… Erzurum yeni doğan erkek çocuklarına Hakan ismini verebilir.
* Erzurum kalecisi Hakan Canbazoğlu Galatasaray’ın şampiyonluğundan daha çok konuşuluyor. Durumun farkında mısınız?
* Erzurum kalecisi takıma Süper Lig hediye etmiş, helal olsun!
* Erzurum’un kalecisi Galatasaray’ın altyapısından. En dar açıdan pay çıkarmak lazım.
* Erzurum’un kalecisi seneye Barcelona da oynar.
* Erzurum’un 4 penaltı kurtaran kalecisi seneye kesin Madrid’de.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN KUTLAMA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süper Lig’e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u kutladı. Erdoğan, Twitter’daki hesabından, “Süper Lig’e yükselen üçüncü takım olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u tebrik ediyor, önümüzdeki sezonda da başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.