Spor Haber Girişi : 02 Eylül 2023 21:29

Haluk komşuya kiralandı

Haluk komşuya kiralandı
Erzurumspor’un genç savunmacılarından Haluk Baydan, 3. Lig ekiplerinden Bayburt Özel İdarespor’a kiralandı. 21 yaşındaki stoper daha çok tecrübe kazanıp yuvaya dönecek.

 

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Bayburt Özel İdarespor, Erzurumspor’un genç savunmacısı Haluk Hakan Baydan’ı kiralık olarak renklerine bağladı. Genç stoper 2023-2024 sezonunda Sarı-Siyahlı forma ile sahaya çıkarak Bayburt’un başarısı için ter dökecek. Dadaş futbolcu, komşu ilin takımında daha fazla maç tecrübesi kazandıktan sonra yuvaya dönerek memleketinin takımı Erzurumspor’a hizmet vermeye devam edecek.

Sarı siyah forma yakıştı

Komşu ilin takımı Bayburt Özel İdarespor’a imza atan 21 yaşındaki savunmacı Haluk’a Sarı-siyahlı forma yakıştı. Dadaş futbolcu, Bayburt temsilcisi ile antrenmanlara çıkmaya başladı. Haluk Baydan, “İnşallah takım arkadaşlarımla birlikte Bayburt’u yeniden 2. Lige taşırız ve bende kendimi futbol kamuoyuna en iyi şekilde gösteririm” dedi.

Hırslı ve mücadeleci

Dadaşların, Bayburt Özel İdarespor’a kiralık olarak gönderdiği Haluk Hakan Baydan, hırslı ve mücadeleci kimliği ile dikkat çeken futbolculardan biri. 21 yaşındaki oyuncu bu yönünü Bayburt’ta daha fazla geliştirerek Sarı-siyahlılara hizmet etmek istiyor.

Nurullah PALA/PUSULA