Şehir Rehberi Haber Girişi : 23 Ekim 2023 09:23

Her şey çocuklar için!

Her şey çocuklar için!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, bir dizi ziyarette bulunmak için Erzurum’a geldi.

Tarıkdaroğlu bu kapsamda, İhtisaslaşmış Çocuk Evleri Sitesini ve Atatürk Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü ziyaret ederek çocukların geleceği için yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Aile ve Sosyal HizmetlirBakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, bir dizi ziyarette bulunmak için Erzurum’a geldi. Tarıkdaroğlu bu kapsamda, İhtisaslaşmış Çocuk Evleri Sitesini ve Atatürk Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü ziyaret ederek çocukların geleceği için yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Erzurum’da bulunan İhtisaslaşmış Çocuk Evleri Sitesini ve Atatürk Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü ziyaret ederek çocukların geleceği için yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Cemil İlbaş’ın da bulunduğu ziyarette çocukların meslek edinmeleri ve geleceğe güvenle bakmaları hususunda ihtiyaç ve isteklerine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Konuya ilişkin kısa bir değerlendirme yapan Tarıkdaroğlu, “Erzurum İhtisaslaşmış Çocuk Evleri Sitesini ve Erzurum Atatürk Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüzü ziyaret ederek evlatlarımızın geleceği için yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldık. Çocuklarımızın meslek edinmeleri ve geleceğe güvenle bakmaları hususunda ihtiyaç ve isteklerine yönelik sohbet gerçekleştirdik” ifadelerine yer verdi.

 

Nesrin Demir/Pusula