Asayiş Haber Girişi : 08 Kasım 2023 22:11

Kablo Hırsızları Yakayı Ele Verdi

Kablo Hırsızları Yakayı Ele Verdi
Erzurum’un Karayazı ilçesinde kablo hırsızlığı yaptığı belirlenen 2 şüpheli jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. 

 

T.C.

ERZURUM VALİLİĞİ

İL BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ

 

BASIN DUYURUSU

 

          31.10.2023 tarihinde Karayazı İlçesi 31.10.2023 tarihinde Karayazı İlçesi Elmaağaç Mahallesi Gültepe Mezrasında  çalınması olayı ile ilgili olarak Erzurum İl.J.K.lığı  JASAT dedektifleri ve Karayazı İlçe J.K.lığınca olayın haber alınmasını müteakip detaylı inceleme, analiz ve istihbari çalışmalar neticesinde, olayı M.M.E.E. isimli şahsın gerçekleştirdiği tespit edilmiş olup, bölgede hurdacılık yapan M.S. ve F.S. isimli şahıslara  sattıkları tespit edilerek, Adli Makamlardan arama kararı alınarak, yapılan aramada suç eşyaları  bulunmuştur. Olayı gerçekleştiren şüpheliler gözaltına alınmış olup, adli işlemlerine devam edilmektedir.

 

 

Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması maksadıyla, ilgili mevzuatın verdiği görev, yetki ve sorumluluklar çerçevesinde emniyet ve asayiş görevlerinin yerine getirilmesine kararlılık ve azimle devam edilmektedir.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.