• Dönerci Hacı Baba
Siyaset Haber Girişi : 04 Kasım 2022 16:18

Kan vererek ‘DEVA’ oldular

Kan vererek ‘DEVA’ oldular
DEVA Partisi Erzurum İl Başkanlığı, Kızılay Haftası kapsamında ‘Kan ver DEVA ol.’ sloganı ile merkez ilçe teşkilatları, Kadın Politikaları Çalışma Grubu ve Gençlik Kolları üyeleri topluca kan bağışında bulundu.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, ‘Kızılay Haftası’ sebebiyle Türkiye genelindeki ’Kan Ver Deva Ol’ sloganıyla Türkiye genelinde eş zamanlı olarak kan bağışı kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında DEVA partisi teşkilatları aynı gün de birçok il ve ilçede binlerce partilinin katılımı ile kan bağışında bulundu.

DEVA Erzurum İl Başkanı A.Vahit Bingöl, amaçlarının düzenledikleri kampanya ile rahatsızlıkları sebebiyle kan ihtiyacı olan çok sayıda vatandaşa destek ve umut olmak amacıyla ‘Kan ver DEVA ol’ kampanyası başlattıklarını söyledi. DEVA ekiplerinin bulundukları il ve ilçelerde Kızılay Kan Merkezlerine başvurup kayıt olduklarını ve belirlenen Bingöl, Kızılay’ın Türkiye ve dünyadaki ülkeler için hayati önem taşıdığını söyledi. Bingöl, “Biz de insanların yardımına koşan, kan ihtiyacını karşılayan, çok kritik bir görevi üstlenen Kızılay’ın her zaman yanında olacağız. Bugün de Türkiye genelindeki teşkilatlarımızın tamamında böylesi geniş kapsamlı bir kampanyaya imza attık. Kan bağışı ihtiyacı duyan vatandaşlarımızın derdine DEVA olmak, toplumda konuya ilişkin farkındalığı arttırmak istedik.” dedi.

DEVA Erzurum İl Kadın Politikaları Başkanı Aslı Temiz, Yakutiye İlçe Başkanı Cemal Ata’nın yanısıra il ve ilçe yöneticileri Cumhuriyet Caddesi’ndeki Kızılay’a ait Kan Merkezi’ne giderek topluca kan bağışında bulundular. Diğer il ve ilçeler ise kendi yerleşkelerindeki şubelerde kan bağışında bulundu.

Etiketler : Deva Partisi